kalair pisze:Poważnie?! Ale fajnie!Co swoje to swoje. Ale huk roboty przed Wami.
Daleko od miejsca, gdzie teraz mieszkacie?
Nie nie daleko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Poważnie?! Ale fajnie!Co swoje to swoje. Ale huk roboty przed Wami.
moś pisze:a o szo chodzi?
goodfriend pisze:kalair pisze:Poważnie?! Ale fajnie!Co swoje to swoje. Ale huk roboty przed Wami.
Nie nie daleko14 km
Ale dojazd pierwsza klasa
Papiery już mamy więc nie jest źle
We wtorek teściu oficjalnie u notariusza na nas tą ziemię przepisał więc już tylko nasza jest
kalair pisze:moś pisze:a o szo chodzi?
Jak nie wiadomo o co chodzi to...o bannerki chodzi!![]()
![]()
![]()
Za duże jakoby i tak dalej..
kalair pisze:A tam boją! Na okazję czekają!Tym razem jakiś odważny men się odezwie!
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:a o szo chodzi?
Jak nie wiadomo o co chodzi to...o bannerki chodzi!![]()
![]()
![]()
Za duże jakoby i tak dalej..
aaa, mnie zwrocili uwage jakis czas temu jak dodalam banerki, musialam usunac
dune pisze:kalair pisze:A tam boją! Na okazję czekają!Tym razem jakiś odważny men się odezwie!
Najbardziej to mi sie chce śmiac jak sama piszę (nie tylko ja
w tyt watku "nowe fotki s 78"
to im połowe roboty odejmuje![]()
![]()
bo i szukac nie muszą
juz mnie tak dwa razy załatwili![]()
ale poprawilam tak jak było i teraz czekam az mnie zbanują
dune pisze:Napisali ze masz za wysoki? To wez to rozłóz po długosci....zanim zauwazą ze masz za dlugi to jakis czas minie
kalair pisze:dune pisze:Napisali ze masz za wysoki? To wez to rozłóz po długosci....zanim zauwazą ze masz za dlugi to jakis czas minie
Ne ne..Jeszcze nie! To ostatnio, przy innej okazji.Teraz jeszcze nikt nie doniósł.
![]()
kalair pisze:goodfriend pisze:kalair pisze:Poważnie?! Ale fajnie!Co swoje to swoje. Ale huk roboty przed Wami.
Nie nie daleko14 km
We wtorek teściu oficjalnie u notariusza na nas tą ziemię przepisał więc już tylko nasza jest
No to super! Tylko się budowac!To mówisz na wiosnę? A jak z materiałami budowlanymi? Jest coś już?
dune pisze:kalair pisze:dune pisze:Napisali ze masz za wysoki? To wez to rozłóz po długosci....zanim zauwazą ze masz za dlugi to jakis czas minie
Ne ne..Jeszcze nie! To ostatnio, przy innej okazji.Teraz jeszcze nikt nie doniósł.
![]()
Osz kolerka zagapilam sie
juz donosze, juz momencik
tylko siusiu zrobie![]()
goodfriend pisze:kalair pisze:goodfriend pisze:
Nie nie daleko14 km
No to super! Tylko się budowac!To mówisz na wiosnę? A jak z materiałami budowlanymi? Jest coś już?
Coś jestPozostałości po budowie rodziców bo za dużo zamówili
Zamawiać będziemy jak się cieplej zrobi.. No i najpierw jak powiedział "nasz" majster to najpierw fundament trzeba wylać potem martwić się o resztę
dune - też musisz donieść ... Siusiu do kibelka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue, Tygrysiątko, zuza i 39 gości