Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:aglo pisze:
Mam 4 worki starej mozaiki, pewnie sporo deski barlineckiej się uzbiera. Gdyby mój brat był samochodem, zabrałby do domu, a tak chyba do wyrzucenia. Nie mamy gdzie to trzymać...
Ciągle wyrzucamy...
Duża od Bruna
Ale na szczęście czy nieszczęście jest człowiekiem, nie maszyną
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:
Mam 4 worki starej mozaiki, pewnie sporo deski barlineckiej się uzbiera. Gdyby mój brat był samochodem, zabrałby do domu, a tak chyba do wyrzucenia. Nie mamy gdzie to trzymać...
Ciągle wyrzucamy...
Duża od Bruna
![]()
![]()
No tak, jest najbardziej prawdziwym człowiekiem, chociaż od poniedziałku remontuje nasze mieszkanie w takim tempie jakby miał motorek w d...pie
goodfriend pisze:Szłam na uczelnię na obcasach... Żyję ale zmachałam się jakbym przez arktyczne zaspy się przedzierała... W sumie prawie takie same są na chodnikach w Płocku bo to co pług z jezdni zgarnie ląduje sobie spokojnie na chodniku ;/ Masakra ;/
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:
Ciągle wyrzucamy...
Duża od Bruna
![]()
![]()
No tak, jest najbardziej prawdziwym człowiekiem, chociaż od poniedziałku remontuje nasze mieszkanie w takim tempie jakby miał motorek w d...pie
Cameo pisze:Cześć!
aglo pisze:A dobrze się mam
Do porodu między 4 a 8 tyg, w zależności ile Młody będzie chciał siedzieć w brzuchu.
Mieszkanie się remontuje (jutro panele zostaną zamontowane).
Niestety, mieszkanie nie chce się samo posporzątać.
Pokój Młodego wymalowany, chociaż pewnie na początku i tak z nami spać będzie...
Już się nie mogę doczekać, kiedy się urodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 45 gości