POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 21:47 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kurcze mam dobre wiesci dostalam namiar do Pani ktora ponoc moze przetrzymac kotki, dzis juz pozno jutro zadzwonie i upewnie sie ze to powazna propozycja. Jesli tak to zostanie wylapanie kotkow dzis probowalismy zlapac choc te male ale one juz nie takie male i wieja jak tylko cos sie poruszy. Nie mam pojecia jak lapie sie takie dziczki. Jesli ktos ma jakis pomysl to mozna sprobowac, najgorsze ze na posesje wejsc nie da rady, kobieta leciwa boi sie obcych na podworzu nie chce jej zawalu zafundowac :wink: jutro dam odpowiedz co i jak z tym tymczasem.

tosiatoja

Od: Śro gru 30, 2009 22:04

Post » Czw sty 28, 2010 17:30 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Rozmawialam z ta Pania mowi ze przyjmie max dwa kotki, ale one moga zostac tam na stale jesli bedzie im to odpowiadac. Niewiem jak to mialoby wygladac, czy jesli uda sie je wylapac to co ze sterylka bo o to glownie chodzi, moze by dwa dorosle wykastrowac przetrzymac do wydobrzenia i puscic a pani zaproponowac dwa male tylko tez juz wykastrowane, zostal by wtedy jeden maluch z ktorym juz moze nie bylo by takiego problemu ze znalezieniem mu miejsca.

tosiatoja

Post » Czw sty 28, 2010 19:21 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

oj i zagwozdka kolejna.Jak upchac kociska i nikogo nie skrzywdzić.
Straszny dylemat.
jak umówiliście sie na łapanie?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 28, 2010 20:28 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

A moze jesli uda sie je zlapac odrazu przewiezc na sterylizacje a potem do tej pani? wiadomo by bylo wtedy czy te dorosle nadaja sie do socjalizacji czy nie i to bylo by rozstrzygajace ktore dac do tej kobiety, tylko niewiem czy przetrzymujecie koty po zabiegu . No i jak je zlapac.

tosiatoja

Post » Pt sty 29, 2010 1:09 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

tosiatoja pisze:A moze jesli uda sie je zlapac odrazu przewiezc na sterylizacje a potem do tej pani?
To chyba jest najlepsze wyjście. Bałabym się wpuszczać do mieszkania niewykastrowanych dzikawych kotów, bo później nie wiadomo czy je się drugi raz złapie za zabieg :twisted: :wink:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt sty 29, 2010 7:56 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

klatka potrzebna!Nie wypuszcza sie dziczek luzem nawet po kastracji!
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 29, 2010 17:08 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Hmm to jesli ta kobieta nie ma klatki a niesadze by miala to nie mozna kotow u niej umiescic?z tego co wiem to zaproponowala ogrzewana przybudowke a z klatka to duzy problem bedzie.

tosiatoja

Post » Pt sty 29, 2010 19:05 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Klatki wystawowej poszukaj na forum - parę osób na pewno ma na zbyciu do pożyczenia ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie sty 31, 2010 12:09 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

ja pożyczyła z azylu.
jak dasz wątek z tytułem odpowiednim to klatka sie znajdzie.
zawsze można koty luzem zostawić.Chodzi o to,by nie dziczyły sie po kątach i aby łatwiej je obsługiwać jesli nie daj co złapia. Poza tym łatwiej utrzymać czystość bo zamkniete w jednym miejscu a nie wiadomo co z kuwetkowaniem.Nie wyslizna sie pzrez drzwi w zcasie wchodzenia.
tosia ma osobny wątek,niech zmieni tytuł.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 31, 2010 21:06 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Musze tylko wiedziec jak to bedzie jesli Piotr czy Mariusz zdecyduja sie przyjechac i pomoc w odlowieniu kotkow czy zabiora je odrazu na sterylizacje, jesli tak to ile kotki tam zostana, klatka jesli uda sie zdobyc na pewno sie przyda jesli jednak nie to pogadam z pania od DT i omowimy jak rozwiazac sprawe. Szkoda ze koty tak zdziczaly, przez dwa dni przed moja uczelnia krecil sie kociak taki ok. 6-cio miesieczny, ale miziak straszny widac ze niczyj bo brudny niemilosiernie i glodny wlazil mi na rece no i juz nie moglam go zostawic :) i ma juz dom a we wtorek sie okaze czy staly czy tymczasowy, bo poszedl na probe, no ale przynajmniej nie jest glodny i jest bezpieczny. Kurcze za duzo tych biedakow bez domu ja woze karme ze soba no i niestety czesto, za czesto sie przydaje.

tosiatoja

Post » Śro lut 03, 2010 15:12 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Poproszę nieśmiało o podnoszenie
viewtopic.php?f=13&t=107173&p=5545626#p5545626

Dzięki :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia]