BANDA KULAWEGO - dziś rano jest kupa :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 28, 2010 12:13 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Femka pisze:i piękniejsza :mrgreen:

Przecież jesteś piękna efemeryczna blondynka ,Mosiu wczoraj zapewniała Ciebie o tym wytłuszczonym drukiem :D
Masz jeszcze wątpliwości :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw sty 28, 2010 13:10 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Femka pisze:i piękniejsza :mrgreen:

Och, no przecież..niedopatrzenie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 28, 2010 16:52 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

:)
Po cichutku kibicuję :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw sty 28, 2010 16:53 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

dzięki, Sihaja :1luvu:
zbieram zabawki i uciekam do domu
a właściwie do mamy na obiad
a mama pali 8)
wczoraj też byłam
i w sobotę
i nic
trzymamy się :ok:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sty 28, 2010 16:57 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Femuś nadal mocne :ok: :ok: :ok:
Łączę się z Tobą w bólu bo ja też śpię na kredyt w moim a własciwie Kocim łozku :roll:
Nie dosyć że mało sypiam w ogóle to zawsze przygwożdżona Kotami
łącznie to dużo kilogramów słodkiej Miłości no ale ile można :evil:
Na boku to się nie da rady położyć
ja chcę nowe łóżko i żeby było ino moje :roll:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw sty 28, 2010 17:45 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Kociama a moze kup kotom jakis tapczanik haha :wink: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw sty 28, 2010 18:03 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Ciepła pisze:Kociama a moze kup kotom jakis tapczanik haha :wink: :ryk:

Kochana One maja swój osobisty tapczan
przysunięty do kaloryfera
swoje podusie mają i spiwór
ale Im mało
gdy ja sie położę na swoim łóżku to zaraz cała banda leci mnie molestować :evil:
a Nosek bezłapek to w cycach mi cała noc miesza :roll:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw sty 28, 2010 18:28 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Kątrol zadymienia! :mrgreen:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw sty 28, 2010 20:21 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Kociama pisze:ale Im mało
gdy ja sie położę na swoim łóżku to zaraz cała banda leci mnie molestować :evil:
a Nosek bezłapek to w cycach mi cała noc miesza :roll:

O, to, to :twisted:
U mnie jest tak samo, towarzystwo śpi sobie w jednym pokoju, ale gdy tylko usłyszą, że ludzie siedzą w drugim pokoju, to zaraz się tam Szkodniki złażą :twisted: Takie towarzyskie bestie :mrgreen:

Witam efemeryczne blądynki i całe towarzystwo :)

Femka - normalnie szacun :king: (jak najbardziej serio, bo wiem, jakie to trudne).

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw sty 28, 2010 20:23 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Femka, ale mnie teraz ciagnie, no ssie. po tych ptysiowych wynikach i rozmowie z Ania, takie emocje...a eko sie laduje w kontakcie, analogow w domu brak..ratunku! :evil:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sty 28, 2010 20:25 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Kociama haha mnie procz Pana Meza to nikt nie miesza w syskach :wink: ale owczarek niemiecki paralizuje mi nogi,mimo,ze ma pieknie poslanko
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt sty 29, 2010 10:25 Re: BANDA KULAWEGO- 21. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Witam
Dziś była powtórka z okupacji łóżka. Tym razem tylko Milusia i Koralik, ale za to bardziej upierdliwie. One mi na poduszce zostawiają tylko tyle miejsca, ile potrzeba na moją głowę. W którą stronę się nie odwrócę, widzę wytrzeszczone kocie ślepia. A i to jest wariant optymistyczny. Czasami jest też hardkor, gdy Milusia na poduszkę ładuje się dooopiszczem. Wtedy mam je przy twarzy :evil:

Dziękuję jak zwykle za wsparcie, kciuki i podnoszenie na duchu. Dziś dzień 22.
Bez zmian.
Wczoraj spędziłam wieczór z mamą, a nie zapaliłam. Nawet specjalnie wielki wysiłek to nie był.
Dziś troszkę się chce, ale za mało, żeby się złamać.

Wiecie co, ja ciągle nie mogę uwierzyć, że nie palę. Nie dociera do mnie, że od trzech tygodni nie miałam w ustach papierosa. Może gdybym bardziej odczuwała ssanie, gdyby mnie bardziej ciągnęło do fajek, byłoby inaczej. Dzisiaj w samochodzie tak sobie myślałam. To jest absolutnie nie do uwierzenia, że paliłam przez ponad 20 lat, całe dorosłe życie. A teraz tak po prostu nie. Podoba mi się ta myśl. I podoba mi się, że prawdopodobnie nie śmierdzę :mrgreen:
I jeszcze jedno. Gdy paliłam, obowiązkowo musiałam wybielać zęby najmniej trzy razy w tygodniu. Teraz nie ma takiej potrzeby. A wierzcie mi, że bardzo tego pilnuję.

Mośka, mam nadzieję, że jednak się nie złamałaś i nie poleciałaś po analogi. Ssie Cię, bo popalasz. Gdybyś odpuściła sobie od razu te pojedyncze analogi, teraz prawdopodobnie nie odczuwałabyś żadnych dolegliwości.

Skaska, na szacun i gratulacje będzie czas dopiero w lipcu, po 6 miesiącach abstynencji. Do tego czasu nie mam pewności, czy nie pęknę. Nie wiem, jak zachowuje się organizm, więc nie wiem też, czy za kilka tygodni nie nastąpi jakiś krach.
Póki co zaczynam odczuwać fizyczne dolegliwości odstawienne: bóle mięśni, drażliwość, bóle pleców, zmęczenie, ciężka głowa, na twarzy wyskakują jakieś niespodzianki. Ale byłam uprzedzona, że tak może być. To akurat nie jest problem. Za to spodziewam się zaobserwować zmiany w kolorycie skóry.
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 29, 2010 10:28 Re: BANDA KULAWEGO- 22. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

No cóż, przy odtruwaniu tak bywa, ale takie dolegliwości miną. Dzielnie się trzymasz Femciu! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 29, 2010 10:32 Re: BANDA KULAWEGO- 22. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

kalair, wcale nie tak dzielnie.
Tu, w wątku, jestem dzielna, bo pisząc te posty sama sobie dodaję otuchy. Ale są momenty, gdy jest troszkę trudniej. Ale nie na tyle, żeby się zwijać w konwulsjach. Nie, aż tak źle nie jest. Po prostu czasami się przypomni i by się zapaliło :D
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 29, 2010 10:43 Re: BANDA KULAWEGO- 22. dzień niepalenia-papierosy śmierdzą

Nooo Femcia, przeczytałam tytuł i gratuluję! :ok:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

[poprzednia][następna]