Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gonia37 pisze:Czy mogę wiedzieć na jakie konto przesłać pieniążki , może na pw ?
Biedna malutka , ja też adoptuję teraz kotkę po podobnych przeżyciach ( wyrwane ucho ) , niech maleńka trzyma się i zdrowieje !
GreenEvil pisze:Zwroty akcji przy tej malej przyprawiaja mnie o siwe wlosy.
Zapakowalam TZ-a w samochod (a bo ja wiem gdzie ten otwock?) pojechalismy na Modlinska... a tu pani doktor stanela okoniem i powiada, ze Lapka nie powinna trafic do domu z rotacja kotow, bo kazdy herpes teraz moze byc dla niej zabojczy.
No wiec zostala w szpitaliku... nie wiem czy to dobrze![]()
Ja osobiscie nie znam DT niezakoconego po uszy i bez rotacji kotow![]()
Gupia jestem no...
Aha. zrobilam Lapce zdjecia wydlubie je z aparatu i pokaze.
pzdr
GreenEvil
IKA 6 pisze:GreenEvil pisze:Zwroty akcji przy tej malej przyprawiaja mnie o siwe wlosy.
Zapakowalam TZ-a w samochod (a bo ja wiem gdzie ten otwock?) pojechalismy na Modlinska... a tu pani doktor stanela okoniem i powiada, ze Lapka nie powinna trafic do domu z rotacja kotow, bo kazdy herpes teraz moze byc dla niej zabojczy.
No wiec zostala w szpitaliku... nie wiem czy to dobrze![]()
Ja osobiscie nie znam DT niezakoconego po uszy i bez rotacji kotow![]()
Gupia jestem no...
Aha. zrobilam Lapce zdjecia wydlubie je z aparatu i pokaze.
pzdr
GreenEvil
Nie rozumiem. To znaczy że pani doktor zabiera łapka do domu. Czemu jej nie spytałaś co w takim razie macie zrobic z kociakiem, jak wszystkie DT sa zakocone. Przeciez operacja to nie koniec swiata. A tak przy okazji moje koty sa pod stała opieka vetów i u mnie nie ma żadnego wirusa![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Dziewczyny teraz u mnie kłopot auto stoi w warsztacie i cos tam jeszcze trzeba zrobić. Pan mechanik powiedział że da informacje do piatku do godz. 16.oo PoczekacieTen tydzień jest wyjatkowo paskudny nic mi się nie uklada
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 60 gości