Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 13:22 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

Czy mogę wiedzieć na jakie konto przesłać pieniążki , może na pw ?
Biedna malutka , ja też adoptuję teraz kotkę po podobnych przeżyciach ( wyrwane ucho ) , niech maleńka trzyma się i zdrowieje !

gonia37

Od: Nie sty 03, 2010 11:43

Post » Śro sty 27, 2010 19:50 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

Zwroty akcji przy tej malej przyprawiaja mnie o siwe wlosy.
Zapakowalam TZ-a w samochod (a bo ja wiem gdzie ten otwock?) pojechalismy na Modlinska... a tu pani doktor stanela okoniem i powiada, ze Lapka nie powinna trafic do domu z rotacja kotow, bo kazdy herpes teraz moze byc dla niej zabojczy.
No wiec zostala w szpitaliku... nie wiem czy to dobrze :roll:
Ja osobiscie nie znam DT niezakoconego po uszy i bez rotacji kotow :roll:
Gupia jestem no...

Aha. zrobilam Lapce zdjecia wydlubie je z aparatu i pokaze.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Śro sty 27, 2010 19:51 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

gonia37 pisze:Czy mogę wiedzieć na jakie konto przesłać pieniążki , może na pw ?
Biedna malutka , ja też adoptuję teraz kotkę po podobnych przeżyciach ( wyrwane ucho ) , niech maleńka trzyma się i zdrowieje !

PW wyslane :D

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Czw sty 28, 2010 8:14 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

to sie narobiło :(

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sty 28, 2010 8:19 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 28, 2010 8:31 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

GreenEvil pisze:Zwroty akcji przy tej malej przyprawiaja mnie o siwe wlosy.
Zapakowalam TZ-a w samochod (a bo ja wiem gdzie ten otwock?) pojechalismy na Modlinska... a tu pani doktor stanela okoniem i powiada, ze Lapka nie powinna trafic do domu z rotacja kotow, bo kazdy herpes teraz moze byc dla niej zabojczy.
Gupia jestem no...

pzdr
GreenEvil

Nie rozumiem. To znaczy że pani doktor zabiera łapka do domu. Czemu jej nie spytałaś co w takim razie macie zrobic z kociakiem, jak wszystkie DT sa zakocone. Przeciez operacja to nie koniec swiata. A tak przy okazji moje koty sa pod stała opieka vetów i u mnie nie ma żadnego wirusa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw sty 28, 2010 9:44 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

IKA 6 pisze:
GreenEvil pisze:Zwroty akcji przy tej malej przyprawiaja mnie o siwe wlosy.
Gupia jestem no...

pzdr
GreenEvil

Nie rozumiem. To znaczy że pani doktor zabiera łapka do domu. Czemu jej nie spytałaś co w takim razie macie zrobic z kociakiem, jak wszystkie DT sa zakocone. Przeciez operacja to nie koniec swiata. A tak przy okazji moje koty sa pod stała opieka vetów i u mnie nie ma żadnego wirusa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pani vet powiedziala, ze moze trafic do zakoconego domu za jakies 2 tyg min... dzisiaj sie jeszcze zkonsultuje ze swoim vetem, bo glupia jestem okrutnie :roll: a ostatnia rzecza, ktora chce to zaszkodzic jakos Lapce.

pzdr
GReenEvil

GreenEvil

Post » Czw sty 28, 2010 11:32 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

miałam koty po operacji i przy zakoconym domku.siedział w klatce i tyle!
ale wet to wet!czort wie w jakim stanie jest mała!
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 28, 2010 11:48 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

GreenEvil zapytaj pani doktor czy zawiezie po dwóch tygodniach kociaka na ślask na własny koszt i czy teraz bedzie płaciła za pobyt w szpitalu. Powiedz też że aby decydowac o tym co jest dobre dla kota powinna podpisac umowe adopcyjną. Moi veci orzekli, że moge kotke przewieźć bez żadnego ryzyka i zatrzymac u siebie w domu ( a znaja mój dom doskonale) a nie do lecznicy. :twisted: :twisted: Jeżeli nie umiesz sie wykłócac prosze podaj mi nr. telefonu do lecznicy a ja bedę z nimi rozmawiała. Jestem zła :twisted: :twisted: :twisted:

IKA 6

Post » Czw sty 28, 2010 11:52 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

Jeszcze jedno bede wiozła z łodzi jeszcze jednego kociaka po takiej samej operacji do siebie i tamci veci nie maja nic przeciwko , a kotka była w gorszym stanie od Łapki. Po przyjeździe do domu bedzie u mnie dwóch vetów aby sprawdzic stan kotek ( to bedzie sobota wieczorem a jeden z vetów ma doktorat z chirurgii zwierzecej)

IKA 6

Post » Czw sty 28, 2010 14:53 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

dziewczyny DT u mnie aktualny ale musze wiedziec szybko bo kroi mi sie inna bieda!Jesli to wypali to odmówię.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 28, 2010 15:35 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

Juz sie uspokoiłam ( troche) :cry: Green Evil musze wiedziec co zdecydujesz z vetem w sprawie Łapki. Czy mam odwołac transport w tym tygodniu i zaplanowac na przyszły. Ale to bedzie naprawde ostatni termin. Mam koty do zawiezienia i przyszli opiekunowie juz sie niecierpliwia. Jeżeli Łapka zostanie w szpitalu jeszcze do przyszłego tygodnia to przekładam transport na 6.02. ale muszę to wiedziec jeszcze dzisiaj.

IKA 6

Post » Czw sty 28, 2010 19:46 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

OK. rozmawialam ze "swoim" vetem. On mowi, ze on by pozwolil jechac. Tak wiec wycieczka w sobote aktualna :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Czw sty 28, 2010 20:59 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

Dziewczyny teraz u mnie kłopot auto stoi w warsztacie i cos tam jeszcze trzeba zrobić. Pan mechanik powiedział że da informacje do piatku do godz. 16.oo Poczekacie :?: Ten tydzień jest wyjatkowo paskudny nic mi się nie uklada :evil: :evil: :evil:

IKA 6

Post » Czw sty 28, 2010 21:13 Re: Lapek - tak mnie boli lapka - zbieramy na operacje

IKA 6 pisze:Dziewczyny teraz u mnie kłopot auto stoi w warsztacie i cos tam jeszcze trzeba zrobić. Pan mechanik powiedział że da informacje do piatku do godz. 16.oo Poczekacie :?: Ten tydzień jest wyjatkowo paskudny nic mi się nie uklada :evil: :evil: :evil:

Ja spokojnie.
Generalnie czekam na info gdzie i o ktorej mam byc w sobote ;)
Jesli nie, to chyba jednak zawioze Lapke do Aski... ale obled :roll:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

[poprzednia][następna]