A jak Ci się klonowanie uda, to dostaniesz 6 z... no właśnie z czego? Pod rozród to podpada?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Doczytałam o kocio-psich przygodach. Dobrze, że szefa akurat w pokoju nie było![]()
Georg-inia pisze:Kicorek pisze:Doczytałam o kocio-psich przygodach. Dobrze, że szefa akurat w pokoju nie było![]()
następna współczująca
Georg-inia pisze:TŻ, zgodnie z tradycją, jak każdemu tymczasowi, tak i Zorro dał kupon totolotka do gryzienia, poklepał po łebku i stwierdził: "No, Sponsor, jak się postarasz dobrze wygryźć, to zostaniesz"
Georg-inia pisze:Ja tak narzekam i marudzę, ale to naprawdę fajny pies jest.
Georg-inia pisze:TŻ, zgodnie z tradycją, jak każdemu tymczasowi, tak i Zorro dał kupon totolotka do gryzienia, poklepał po łebku i stwierdził: "No, Sponsor, jak się postarasz dobrze wygryźć, to zostaniesz"
gosiaa pisze:Georg-inia pisze:TŻ, zgodnie z tradycją, jak każdemu tymczasowi, tak i Zorro dał kupon totolotka do gryzienia, poklepał po łebku i stwierdził: "No, Sponsor, jak się postarasz dobrze wygryźć, to zostaniesz"
Inga, ja to te Twoje teksty codziennie przeklejam Gocowi na gg, dzisiaj stwierdził, że do końca normalna to Ty nie jesteśOczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości