Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 14:28 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

W takim razie kciuki za te egzaminy :ok: :ok: :ok:

A jak Ci się klonowanie uda, to dostaniesz 6 z... no właśnie z czego? Pod rozród to podpada? :lol:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro sty 27, 2010 14:32 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Genetyka chyba :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 27, 2010 14:36 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

nie, to wtedy dostanę Nobla i nie będę musiała się uczyć i pracować i będę leżeć i głaskać koty i nawet szczeniora sobie zostawię na zawsze i będzie pięknie i ciepło i własną plażę sobie zrobię na ranczu, o!
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro sty 27, 2010 15:35 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Doczytałam o kocio-psich przygodach. Dobrze, że szefa akurat w pokoju nie było :twisted: :ryk:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro sty 27, 2010 15:57 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Kicorek pisze:Doczytałam o kocio-psich przygodach. Dobrze, że szefa akurat w pokoju nie było :twisted: :ryk:

następna współczująca :twisted:

Georg-inia

Post » Śro sty 27, 2010 16:05 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

:mrgreen:

A! Gratuluję piąteczki i trzymam kciuki za weekend :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro sty 27, 2010 19:16 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Georg-inia pisze:
Kicorek pisze:Doczytałam o kocio-psich przygodach. Dobrze, że szefa akurat w pokoju nie było :twisted: :ryk:

następna współczująca :twisted:

Bo przecież ty masz tutaj same tutaj życzliwe koleżanki :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sty 27, 2010 19:21 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Uczucie pustki w głowie i ta wredna myśl - nie, odpadam..
Czy tak?
My tu wszystkie odwiedzaczki też miewałyśmy takie rzuty..

ALE>>>

MIAU TO POTĘGA...

.. chyba, że wolisz, żeby Ci przywalić suszonym turbotem z Wybrzeża :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 27, 2010 20:20 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

My Ci tutaj wszystkie solidarnie współczuuuujemy!

I czekamy na więcej relacji! ;D

Pisz o wieściach z frontu!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw sty 28, 2010 10:25 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

jakoś Wam normalnie nie wierzę w to współczucie. Wręcz podejrzewam wredny chichocik przy czytaniu :twisted: :wink:

Szczeniak nie śmierdzi :D Duży jest geniuszem, poza tym został siłą wdrożony do opieki nad 4-łapami i, co dziwne, szybko załapał, tak więc sam wpadł na pomysł, że obtarty z wierzchu papierem toaletowym, obrzygany szczeniak to nie jest jednak szczyt marzeń naszych i kocich i wytarł go dodatkowo nieco na wilgotno. Proszę, jaki mądry!
Nie bedziemy jednak prać, bo zimno, a Zorro kicha jak z armaty. Dostaje Immunodol oczywiście, leci jak głupi, kręcąc ogonkiem i całą dupką, jak wołam: "szczeniak! chodź! cukierek!" :P
Ciocia Magija :love: zaoferowała nam profi-pranie psa po weekendzie u niej w salonie, jak mu się polepszy z tym katarkiem to pewnie skorzystamy.
Georg przestał bić małego. Nie, nie, nie dlatego, że złagodniał w stosunku do psa. Po prostu pies już wie, że ten czarny bije i nie podchodzi. Klemcik za to nie bije, ale ucieka i wskakuje gdzies wyżej. Na ten widok szczeniak podskakuje bezradnie i ... już nie płacze, tylko szczeka. Klemcik ma go w... poważaniu :D

Ja tak narzekam i marudzę, ale to naprawdę fajny pies jest. Słodkie to takie. TŻ, zgodnie z tradycją, jak każdemu tymczasowi, tak i Zorro dał kupon totolotka do gryzienia, poklepał po łebku i stwierdził: "No, Sponsor, jak się postarasz dobrze wygryźć, to zostaniesz" ;)

Georg-inia

Post » Czw sty 28, 2010 10:28 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

fajna tradycja - zdrowia Wam życzę i ciepła!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sty 28, 2010 10:46 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Georg-inia pisze:TŻ, zgodnie z tradycją, jak każdemu tymczasowi, tak i Zorro dał kupon totolotka do gryzienia, poklepał po łebku i stwierdził: "No, Sponsor, jak się postarasz dobrze wygryźć, to zostaniesz" ;)

Inga, ja to te Twoje teksty codziennie przeklejam Gocowi na gg, dzisiaj stwierdził, że do końca normalna to Ty nie jesteś :mrgreen: Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw sty 28, 2010 10:49 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

Georg-inia pisze:Ja tak narzekam i marudzę, ale to naprawdę fajny pies jest.

:mrgreen:
Georg-inia pisze:TŻ, zgodnie z tradycją, jak każdemu tymczasowi, tak i Zorro dał kupon totolotka do gryzienia, poklepał po łebku i stwierdził: "No, Sponsor, jak się postarasz dobrze wygryźć, to zostaniesz" ;)

hehe, juz widzę Waszą minę jak mały trafi :mrgreen:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw sty 28, 2010 10:50 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

gosiaa pisze:

Inga, ja to te Twoje teksty codziennie przeklejam Gocowi na gg, dzisiaj stwierdził, że do końca normalna to Ty nie jesteś :mrgreen: Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :)

ja? 8O 8O 8O a czy ja gram w totolotka? nie! to TŻ wsadził w te cholerne kupony pewnie ze dwa mercedesy już.

Georg-inia

Post » Czw sty 28, 2010 10:53 Re: Georg i Klemens. I szczeniak Zorro na dt. Bić psa!

TŻ od czasu do czasu pyta o różne forumowe sprawy typu: "a co u tego, albo tamtego, a co z tym kotem, co mi ostatnio opowiadałaś itp.". Wczoraj się zainteresował: '" a co u Pastuszków (od czas sławnego zdjęcia Wieśkowego taką ksywkę u niego macie :mrgreen:) ?". Opowieść o obrzyganym szczeniorze go szczerze go zachwyciła i tylko pytał czy te chrupeczki to może kolorowe jednak były, bo ju z się rozmarzył jakby ślicznie piesio wyglądał ...

p.s. czy sponsorzy gryzą w celu wybrania numerów czy na szczęście ? :roll:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

[poprzednia][następna]