MILA NIE ŻYJE ,ALE BŁAGA O POMOC DLA SWOJEGO RODZEŃSTWA...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 21:14 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

to jest część grzbiecika...
Obrazek
nie mam kapelusza, wreszcie mogę się umyć...
Obrazek
czas na nóżkę....
Obrazek
i brzuszek...
Obrazek
po jedzonku, myciu, to spakno najlepsze....
Obrazek

ciocie, wiecie coś o domku dla mnie... :?: pani wet dziś powiedziała, że mogę do domku iść :!: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro sty 27, 2010 21:15 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Jej, zdecydowanie widac że Milka lepiej się czuje! :D

Hania, dzięki że jej pomogłaś.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro sty 27, 2010 21:27 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

slapcio pisze:Jej, zdecydowanie widac że Milka lepiej się czuje! :D

Hania, dzięki że jej pomogłaś.

slapcio :1luvu: , to niewiele z mojej strony, ale co dalej :?: :?: :?: koteczka zasługuje na zdecydowanie więcej... na swój kochany domeczek.. czy takich domków nie ma :?: :?: to niemożliwe :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro sty 27, 2010 21:59 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Jaka cisza u Milusi.... śpij kochanie dziś dobrze, kolorowych snów......
ciocia ściska bardzo mocno, wujek też... do zobaczenia jutro... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kochan biało-czarna kuleczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro sty 27, 2010 22:04 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Troche sie długo zbierałam, ale w końcu trzeba powiedzieć. Od samego poczatku kibicuje Milci. Nie przez grzeczność ale ta kotka chwyciła mnie za serce. Niby zwykła krówka, ale ma sobie coś co nie pozwala zapomnieć. Proponuje Milci DT . Nie oburzajcie sie tylko pozwólcie skonczyć. DT dla maluchów prowadze juz od 25 lat, od kiedy jestem na Forum - widać. W ubiegłym roku przewineło sie przez mój co najmniej 12 miotów po 3-6 maluchów. Nie tylko w Forum ale i z mojego miasta. Jestem jedynym DT u mnie. W tej chwili do adopcji zostały 2 maluchy z ostatniego miotu z czego Bobo idzie do domku po sprawdzeniu już w piatek. Współpracuje z trzema lecznicami z miasta i jedna z Zabrza ( rtg,usg - 20 min drogi). Moi veci kontaktuja sie ze mną jak trzeba równiez meilem, przyjeżdzaja w nocy jak zachodzi potrzeba. Opiekę lekarska mam darmową. W dwóch lecznicach płacę za leki ceny hurtowe, w jednej wszystko płaci TOZ ( przeciez to zwierzęta bez właścicieli). Kastracja 10,- sterylka ( droga) 80,- szczepionka 12,- Zastrzyki i kroplówki podaje sama. Moje stado ( rezydenci i tymczasy) nigdy nie goniły nowych kotów. Głupek mój kocur 8-letni pilnuje porzadku dosłownie a szczególnie małych kociat. To jest mój watek główny viewtopic.php?f=1&t=102889&start=570 gdzie dzisiaj wstawiłam zdjęcia wszystkich tymczasów.
W sobote jadę swoim transportem do Łodzi, że oddać na DS sparalizowanego kocurka Gatto. Przy okazji bedę czekała na transport z Wa-wy od GreenEvin malutkiej krówki z amputowana nózka i ogonkiem oraz wyniszczonego kocurka od alareipan. Jeżeli pozwolicie to zabiorę również na tymczas Waszą podopieczna Milkę. Wszystkie koty, które sa u mnie maja zapewnione godne warunki zycia. W międzyczasie oprócz leczenia, odkarmiania i socjalizacji intensywnie poszukuję im domków i to dobrych domków z którymi bedę długo w kontakcie. Jeżeli macie pytania to proszę je zadawać. Odpowiem jutro, bo dzisiaj już ide spać ( koty czekaja kiedy pościele tapczan :mrgreen: )
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro sty 27, 2010 22:21 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

To co zrobiła Hania dla Mili , to można śmiało powiedzieć ,że uratowała Jej życie . Robi także bardzo dużo dla mnie , bo jesteśmy w codziennym kontakcie telefonicznym , i wiem na bieżąco co dzieje się z Milą. Dziękuję Ci bardzo , bardzo :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro sty 27, 2010 22:22 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

IKA!!! no po prostu CUD!

:1luvu:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro sty 27, 2010 22:23 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Filmiki z Mila sa u mnie. Czekaja na fachowca coby je zlaczyl i podwiesil.

kociamysza

Post » Śro sty 27, 2010 22:34 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

IKA ty chyba z nieba spadłaś, przecież to chyba Św. Franciszek Cię zesłał. Dlaczego dopiero teraz się objawiłaś i takie propozycje :1luvu: z takim doświadczeniem i takim wielkim sercem :love:
Mówię oczywiście tylko za siebie, ale Twoje kompetencje są duże.
Ale tego, co zrobiła Hania dla Milki - to nieoceniona wręcz pomoc. Od samego początku, a finał nie wiadomo jaki miał nastąpić.
Haniu ! uratowałaś jej życie - BEZCENNE :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sty 28, 2010 0:13 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
oby więcej takich ludzi było na świecie, wtedy... nie byłoby na pewno wojen, i wszyscy by się kochali i żyli długo i szczęśliwie....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw sty 28, 2010 5:52 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Panie, Panowie - flesze - oklaski - fanfary - oto nasza Gwiazda- Milkaaaaaaaaaa <------ Kliknac

Haniu, jestes Wielka!

P.s
To jest wersja beta, tworzona po polnocy. Wymaga poprawek, ktore zostana dokonane w ciagu dnia (w tajemniczych okolicznosciach program skrocil filmiki). Tekst mozna edytowac wiec jesli maja byc jakies zmiany, prosze sie nie krepowac :)

kociamysza

Post » Czw sty 28, 2010 6:51 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

A ja sobie siedzę cichutko i płaczę ze szczęścia, że Milka dochodzi do siebie, że znalazł się DT, który się nią zaopiekuje i takie tam.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw sty 28, 2010 7:54 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

Ja sie nie objawiłam, ja byłam cały czas. Jak przejzycie watek to zobaczycie ze jestem. Mało sie odzywałam, ale codziennie czytałam. O wzieciu Milki pomyslałam jak kocinka była jeszcze w Radomsku, ale musiałam wtedy wyadoptowac cześć mojego stada. Udało sie, wiec prosze Was o Milke. :ok: :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw sty 28, 2010 9:23 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

IKA 6 - :piwa: :flowerkitty: :balony:

DT dla Milki - i jak tu nie wierzyc że dziewuszka bedzie miała szczęśliwe zycie? :D
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw sty 28, 2010 9:38 Re: KILKA TYGODNI Z OTWARTYM ZŁAMANIEM NÓŻKI W SCHRONISKU ......

OJEJ FILMIKWYCISNĄŁ ZE MNIE POTOKI ŁEZ, DZIELNA MALUTKA, TRZYMAJ SIĘ KICIUNIU!!! HANULKU DZIĘKI SERDECZNE!!!!
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]