15pietro pisze:Jak nie urok to #$%&#: Maciuś robi na zmianę kupy zwykle i kupy z krwią, przez moment robił białe wyglądające jak wyschnięta torebka foliowa, to chyba po odrobaczeniu.
.
Mnie to się kojarzy z pierwotniakami
Moderator: Estraven
15pietro pisze:Jak nie urok to #$%&#: Maciuś robi na zmianę kupy zwykle i kupy z krwią, przez moment robił białe wyglądające jak wyschnięta torebka foliowa, to chyba po odrobaczeniu.
.
Cameo pisze:Gdzie można znaleźć kod do banerka?

[url=http://tnij.org/_karm1][img]http://la.gg/upl/Karm1.gif[/img][/url]15pietro pisze:Pięknie jest po prostu, siostrzenica umówiła się na jutro z kobietami ze SfinksaNaobiecywały jej, że zabiorą koty do szpitala i w ogóle. Ja już nie wiem jak ją przekonywać. Jeszcze jej znajomi tego Sfinksa polecają.
przygotuj kilka pojemników, tak żeby każdy mógł dostać się do jedzenia. Nawet tyle ile kotów, bo tak to te niższe hierarchią się nie dopchają15pietro pisze:... Dodam z innej beczki, że koty wróciły do piwnicy. Dziś na karmienie przyszło 6 szkieletorów. Trzy maluchy i trzy dorosłe (w tym kastrowana krówka) były takie głodne, ze nawet się mnie za bardzo nie bały. Ile powinnam im dawać jedzenia, żeby były najedzone i w jaki sposób nakładać aby wszystkie się najadły? Nigdy wcześniej nie karmiłam takich kotów

Nie ma mowy abym parała się tym na dłuższą metę, bo już na utrzymanie moich własnych kotów idzie fortuna
Ma brzydkie skaleczenie na nosku, pewnie się uderzył uciekając a poza tym jest w świetnej formie i tylko ciut podśmierduje, jak wszystkie tamtejsze koty.
Poza tym pisałaś, że są inni karmiciele, których jak dotąd ta pani płoszyła.alix76 pisze:U mnie będzie pachniał kadzidełkami, jak reszta mojego stada- aby nie miał pasażerów, resztę się ogarnie ... dzięki, 15pietro za dopieszczenie "mojego" kotka
15pietro pisze:alix76 pisze:U mnie będzie pachniał kadzidełkami, jak reszta mojego stada- aby nie miał pasażerów, resztę się ogarnie ... dzięki, 15pietro za dopieszczenie "mojego" kotka
oj obawiam się, ze bez kąpieli się nie obejdziePyśka nawet po kąpieli jeszcze nie kwalifikowała się do przytulania tak cuchnęła. Przygotuj się na pobyt w smrodzie przez duże S, w mieszkaniu jest po prostu koszmarnie aż zwala z nóg. Nie mam pojęcia jak sąsiedzi przez tyle lat to wytrzymywali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], TrifnupGer i 94 gości