dorot pisze:Może po prostu trzeba więcej czasu na załapanie po co jest kuweta? Albo przykład innego kota ją zdopinguje.
No mam taką nadzieję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorot pisze:Może po prostu trzeba więcej czasu na załapanie po co jest kuweta? Albo przykład innego kota ją zdopinguje.
Cindy pisze:Boze - tyle chorobsk w jednym malym cialku.Ja ciagle mam nadzieje, ze jak sie calkowicie wyleczy, to zalapie kuwete i wszystko bedzie ok.W przeciwnym wypadku widze to czarno - bo kto takiego brudaska przygarnie. Strasznie to dziwne - bo ja ciagle glosze swiatu, ze koty TO NAJCZYSTSZE STWORZENIA SWIATA - no bo ktore zwierze zasypuje skrzetnie swoje odchody? Kto myje sie tak czesto i dokladnie jak one?Czyzby przez te chorobska mogla jej sie zmienic KOCIA NATURA? Nie dopuszczam takiej mysli i trzymam kciuki za biedulke.
kinga-kinia pisze:Nie odwiedzałam fuksi bo mam gardło zawalone że śliny przełykać nie mogę czuję się jak flaki z olejem może w sobotę jak sie lepiej poczuję to podjadę do niuni.Ja nie jestem zmechanizowana wiec marznę na przystankach i potem są efekty.
kinga-kinia pisze:Nie odwiedzałam fuksi bo mam gardło zawalone że śliny przełykać nie mogę czuję się jak flaki z olejem może w sobotę jak sie lepiej poczuję to podjadę do niuni.Ja nie jestem zmechanizowana wiec marznę na przystankach i potem są efekty.
dorot pisze:Z bazarku na Fuksię będzie 75 zł, zawsze coś.
I kciuki za odwagę, trafianie i sterylkę![]()
kinga-kinia pisze:Ja z bazarków na Fuksię mam na dzień dzisiejszy 54 zł czekam na jeszcze jedną wpłatę i wtedy razem wyśle na konto Fuksi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 329 gości