Malutka Mrówka ma cudny DS w Myślenicach!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 14:57 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach? Sprawdzamy!

joluka pisze:o nie - ja się chyba nie nadaję :placz: każde zwierzę oddawane opłakałam tak, że chora byłam :crying: mój mąż za każdym razem grozi, że więcej żadnego przygarniania nie będzie, bo potem ma w domu włoskie płaczki przez parę dni (ja + dwie córki...) :oops:

Ojej :(
Mnie tam Balbina (oraz cudownie błogi spokój, jaki po nim nastał :lol: ) szybko pomogły pocieszyć się po oddaniu Władeczka.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto sty 26, 2010 15:14 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach? Sprawdzamy!

u mnie po Mrówci błogiego spokoju to raczej nie będzie, bo nasz stały zwierzyniec, czyli Malta, Majorka i Murano potrafią nam życie urozmaicać....

ale ja zawsze coś sobie (i mojej rodzinie) jeszcze na głowę sprowadzę... już przed chwilą biegałam po ulicy przed firmą, bo ktoś drugi dzień widział błąkającego się psa - a tu taki mróz :( (mój mąż, który właśnie usłyszał to ode mnie przez telefon powiedział krótko "rozłączam się"...) :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto sty 26, 2010 15:50 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach? Sprawdzamy!

Kota, kota... :kotek:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 26, 2010 16:09 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach? Sprawdzamy!

Czy można prosić o zrobienie większych zdjęć Malty Majorki i Murano :)
Gdzie widziałaś Korę na dogo gdzie?
Ja nawet wątek o szukaniu Kogoś w Myślenicach zobaczyłam tylko raz gdy tutaj na forum dowiedziałam się że gdzieś tam został założony :wink: ... nic mi tam nie działa... :twisted:
Cały czas trzymam kciuki za spotkanie w Myślenicach :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto sty 26, 2010 16:52 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach? Sprawdzamy!

zadzwoniła Gosia po wywiadzie w Myślenicach... - wszystko OK, chyba dobry domek... :crying: , wiem, że jestem wariatka....

Dziękuję kochana Gosiu, dziękuję dziewczyny z Dogo/Miau - Mrówcia w czwartek jedzie z nami do Częstochowy i tam przekażemy ją p. Dominice.

W sumie hura :!: tylko dlaczego ryczę już teraz....? :placz:

joluka

Post » Wto sty 26, 2010 16:56 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

Mysza i tajdzi - macie nauczkę! nie można dawać tymczasów takim świrom, jak ja!

a pamiętasz Elu, jak pouczałam Julkę u Ciebie, że ta resztóweczka to na pewno tymczas i żadnych sentymentów...? :cry:

joluka

Post » Wto sty 26, 2010 16:59 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

po nastym kocie jest łatwiej a i tak co jakiś czas trafiają się takie, które za serce chwytają mocno, mocno :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto sty 26, 2010 17:04 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach? Sprawdzamy!

:ok: :ok: :ok: :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto sty 26, 2010 17:35 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

po nastym?
ło matko, to jeszcze sporo przede mną :ryk:
kiedyś cztery ale parami, potem dwa dorosłe i nie oddałam, potem glut którego też nie oddałąm :roll:
joluka, Ty to jesteś absolutnie normalna, są gorsze przypadki :lol:

trzymam kciuki za dom i Mrówcię - mam sentyment do łaciatych
do czarnych też, ale muszkieterów nie mogę zatrzymać... naprawdę
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Wto sty 26, 2010 19:18 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

i moja Mrówcia, i Twoje trojaczki to cudne słodziaki - wszystkie bym zatrzymała, gdybym mogła... :cry:

joluka

Post » Wto sty 26, 2010 20:00 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

no to witaj w klubie :kotek:
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Śro sty 27, 2010 22:21 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach? Sprawdzamy!

kussad pisze:Czy można prosić o zrobienie większych zdjęć Malty Majorki i Murano :)

bardzo proszę - naszych psio-kocich rezydentów zdjęć kilka

Maltucha - na ukochanej plaży w klimatach jesiennych jeszcze :wink: :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

i sesja "domowa" obecnie:

Obrazek
Obrazek

a nasze kocie spaślunki - no cóż... rezydują.... :P

to Murano - dla wygody zwykłym Murkiem zwany (nota bene nabytek z Miau sprzed dwóch lat od justyny_ebe...):

Obrazek
Obrazek

a to wredna Majorka - królowa grubych kotek :wink: :

Obrazek
Obrazek

to by było na tyle! :ryk:

Obrazek

joluka

Post » Śro sty 27, 2010 22:23 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

Wow, jakie Murano ma fantastyczne umaszczenie :!:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro sty 27, 2010 22:35 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

jutro jest ten dzień - Mróweczka rusza w kolejną podróż swego życia, zmieniającą jej przyszłość - oby na jak najlepszą!!! :ok: :ok: :ok:

ostatni wieczór w naszym domu:

trzeba sprawdzić, co tam ta Duża pisze i pisze
Obrazek

kto chce, kto chce chudej kociny z metra??
Obrazek

chyba ułożymy się już do snu przed podróżą
Obrazek
Obrazek

Malutka Mrówcia pozdrawia wszystkich pomagających i kibicujących :!: :1luvu:

Obrazek

joluka

Post » Śro sty 27, 2010 22:37 Re: Malutka Mrówka - DS w Myślenicach! Mrówcia jedzie w czwartek

Cameo pisze:Wow, jakie Murano ma fantastyczne umaszczenie :!:

dziękujemy! w dodatku nasz marmurek ma cudną, lśniącą jakby atłasową sierść - Muras jest słodki, taki blondyn z zachowania... :P

joluka

[poprzednia][następna]