a będą zdjęcia?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:a będą zdjęcia?
agul-la pisze:dopóki nie zwraca żółcią czy pianą można jeszcze nie panikować.
KAsia Amy pisze:Nie lubię takich niespodzianków.. jeszcze od rana, kiedy nie mogę sprawdzić co się dzieje, bo muszę się wyczołgać do pracy.. Już planowałam zamontować kamerę jakąś żeby mieć podgląd przez cały dzień ..
Był to mój pomysł kiedy Amy pierwszy raz została sama.. Bałam się, że przewróci szafę i się zabiję, zapląta się w sweter i udusi, że źle zeskoczy i połamie, że włączy płytę i się poparzy, itd, itp. Było to najdłuższe 8godzin..Jednak kiedy wróciłam okazało się, że śpi w tym samym miejscu , w którym ją zostawiłam..
KAsia Amy pisze:Witam,
Natomiast zdarza się jej fuknąć kiedy Amy natarczywie ją zaczepia. Dzisiaj kiedy Amy porwała rolkę papieru, to w oczach wyczytałam "Oj dziecko, dziecko.."
KAsia Amy pisze:Pozdrawiamy ciepło w ten mróz.. Czy u Was też pracy niektórym przeszkadza ciepło? i wyłączają ogrzewanie?
Fri pisze:dobrze się przekonać, że nie tylko mnie z początku kot tak beret zrył...
Avian pisze:PP? Nieeee, gdyby mała była chora, to już by wyszło wcześniej. Gdyby Milusia była chora, chorowałaby połowa poprzednich kumpli Mili.
Pewnie za szybko zjadła i pobiegła się bawić.
Uważajcie tylko na drobne przedmioty przy takim maluchu - i na folię, niektóre kochają wciągać
Mataur pisze:A drapaczek razem z Milunia pojechal??????
ptaszydło pisze:Czyżby powstawało kółko nadopiekuńczych Dużych?
ptaszydło pisze:(ale rajstop bronię jak niepodległości!)
Mataur pisze:Czy to prawda ze sa koty dla alergikówDowiedzialem sie o tym z kogos wypowiedzi na forum i pisza tam ze u 85% badanych alergikow niektore koty rasowe nie uczulaja.Pisali tam takze ze wlasnie rasa NEVA MASQUERADE jest jedna z takich ras
HELP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości