Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Elżbieta pisze:Mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie dołączyć,ale nie zapomniałam.
W wykazie OPP znalazłam coś takiego:
Fundacja ,,Burasek,,
Morska93/17
http://www.burasek.free.ngo.pl
------------------------------
Może oni mogliby pomóc?
E
Elżbieta pisze:A to ciekawe,bo proszą o 1procent.
E/W
kinga-kinia pisze:Ta zima jest straszna![]()
Panie Januszu być może Tyfuska i jej córka będą miały domKochany rudzielec już w nowym domku dzięki Agnieszce Lendas - niesamowity miziak z niego
Agnieszka Marczak pisze:Koty w stoczni są głodne i trzeba je karmic codziennie.Nie dziwię się jednak,że niektórych karm nie jedzą bo po nich mogą się pochorować i one to czują,po prostu wiedzą,że tego jeść niepowinny
Whiskas i Kitkat to też karmy z dolnej półki,ale ludzie kupują jeszcze gorsze jedzenie i myślą,ze pomagaja kotom a to nie prawda,bo tej karmy nie chcą jeść nawet mewy i w ten sposób marnuje się pieniądze![]()
Bo zamiast 30 puszek takiego szajsu mozna kupić 20 puszek lepszej karmy i być pewnym,że koty to zjedzą
lidjanb pisze:kinga-kinia pisze:Ta zima jest straszna![]()
Panie Januszu być może Tyfuska i jej córka będą miały domKochany rudzielec już w nowym domku dzięki Agnieszce Lendas - niesamowity miziak z niego
Same dobre nowiny!!!Fuksia zdrowieje,Tyfuska z córką będą miały dom
,Rudzielec w nowym domu....
Do tego dodam że prośby o przekazanie 1% z dochodu,z dopisanymi przeze mnie kilkoma słowami poparcia porozsyłałem do swoich wszystkich chyba znajomych i rodzinki,sam też przekażę wraz z żoną pieniążki na ten szczytny cel,bo uważamy że warto.
![]()
![]()
Do tego wszystkiego dodam,że pomimo tych mrozów wszystkie moje osiedlowe podopieczne przetrwały w całkiem niezłej formie-niczego sobie nie poodmrażały
![]()
![]()
,chociaż próbowalem złapać tę kotkę co to z moim psem się przyjażni,aby zabrać ją gdzieś do cieplejszego miejsca to pogłaskać się pozwala ale złapać nie bardzo(próbowałem bo było mi jej szkoda-Bóg jeden wie gdzie ona przebywa w te mrozy,ale co wyjdę na spacer z Bluesem,obojętnie o jakiej godzinie -ona zawsze jest,ale przynajmniej 2-3 razy dziennie są kotki dożywiane przeze mnie).Odkryłem też na swoim osiedlu ukryte trzy budki dla kotków
![]()
![]()
)No i w końcu coraz bliżej do wiosny
![]()
![]()
....Dzwoniła do mnie Pani Kasia K.z Ciapkowa i prosiła aby przekazać że jeżeli jakaś pomoc byłaby potrzebna to zadzwonić do Niej.Spróbuje pomóc....
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot] i 62 gości