KoCIAkiSOPOTprzyścież.row. Klemens też ma DS - smutno :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 9:20 Re: KoCIAkiSOPOTprzyścież.row. Klemens też ma DS - smutno :(

Doskonale Cię rozumiem Karolinko, ja mam tak samo za każdym razem :(

za prawie 2 tyg. będę rozstawała się ze swoimi i juz serce mi pęka , chociaz kilkakrotnie spotkalam sie z nowymi Duzymi, Ania opiekowala się kocurkami w czasie świąt i troszke to będzie inaczej , bo poznalismy się zdziebko i kociaki ich poznały, ale zaswsze to stres ogromny, zwlaszcza że tak dlugo z nimi bylam.
Zawsze mam poczucie że może robię krzywdę kociakom, one mi zaufały a ja je oddaję.
Choć tlumaczę sobie , ze nie tylko ja mam monopol na dobrą opiekę i kochanie ale trudno jest bardzo :(

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Wto sty 05, 2010 9:35 Re: KoCIAkiSOPOTprzyścież.row. Klemens też ma DS - smutno :(

Karolina, będzie dobrze, zobaczysz :D Trzymam cały czas kciuki żeby było dobrze.
Ale rozumiem, wiem że to jest trudne, szczególnie gdy kot był już tak długo na DT.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto sty 05, 2010 10:43 Re: KoCIAkiSOPOTprzyścież.row. Klemens też ma DS - smutno :(

dzięki dziewczyny :)

gisha pisze:Zawsze mam poczucie że może robię krzywdę kociakom, one mi zaufały a ja je oddaję.
Choć tlumaczę sobie , ze nie tylko ja mam monopol na dobrą opiekę i kochanie ale trudno jest bardzo :(

u mnie jest dokładnie tak samo, myślę o zaufaniu kota do nas - po tym czasie często długiego i żmudnego oswajania, kiedy koty krok po kroczku zaczynają ufać, wyadoptowując, czuję się jakbym zdradzała kota w jakiś sposób :oops:
poważnie myślę, że nie nadaję się do bycia DT :?
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon sty 25, 2010 22:16 Re: KoCIAkiSOPOTprzyścież.row. Klemens też ma DS - smutno :(

uciekł mi gdzieś ten wątek, nie przychodziły powiadomienia. Cieszę się że tak to wszystko się skończyło.
Zrobiłyście kawał dobrej roboty.
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

[poprzednia]