Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czy poza tym ostatnim, dominującym kocurkiem - pozostałe są kastrowane (kocurek widzę, że tak) i sterylizowane? Czy jest opcja zrobienia kotkom testów FIV/FELV?
magdaradek pisze:olamichalska pisze:właśnie dostałam mejla od magdyradek,
proszę o podanie adresu na który mam wysłac puszki..
czy suche też?
AnielkaG pisze:2. sedihee, krówka bez oka musi być niedługo odebrana z lecznicy i zupełnie nie mamy co z nią zrobić
15pietro pisze:Tak na szybko:
Co to jest fundacja Sfinks? Siostrzenica się z nimi kontaktowała podobno mogą wziąć te koty.
Ogłoszenia wymyślę jak wrócę z pracy, wtedy też więcej napiszę.
Never pisze:Mam gorącą porśbę o pomoc. Dostałam przed chwilą informację od przedstawicielki jenej z organizacji, ze wg wetów z Białobrzeskiej musi minąc min 6 m-cy do czasu wprowadzenia do domu, w ktorym byla pp doroslego, szczepionego kota. Czy ktoś moze potweirdzić mi to stanowisko?
AnielkaG pisze:Uff, to chociaż o tyle dobrze. Czyli pan dozorca sprzątnie? Bo już się zastanawiałam kiedy to zrobićKoniecznie trzeba to wszystko wywalić i zdezynfekować ten kącik Domestosem, tam byłoby cywilizowane miejsce na karmienie
Zosiu, może ja jutro podjadę i dam Ci antybiotyk dla tych w domu? można by zacząć je leczyć
kupiłabym po drodze na szybko jakieś jedzenie dla tych w piwnicy, miseczki , kuwetę dal tych w domu?
Czy o tym czarnym, przyjaznym kocurku COKOLWIEK da się powiedzieć? Tzn. zarobaczenie, świerzb, pchły etc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 634 gości