Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basica pisze:chciałabym tylko Paniom uświadomić, że według prawa polskiego kot jest rzeczą i za kradzież kota odpowiada się przed sądem
Nakasha pisze:Co ten weterynarz gada, przecież kotki można bezpiecznie ciachać jak skończą pół roku.![]()
(..) Spora część kotów po ciachaniu staje się wybitnie domowymi.![]()
Basica pisze:lusesita pisze:no dobra, już wyszłam za mąż i już wróciłam do Was![]()
ktoś się cieszy???
ja
dorotak97 pisze:lusesita pisze:no dobra, już wyszłam za mąż i już wróciłam do Was![]()
ktoś się cieszy???
NARESZCIE WRÓCIŁAŚ!!!!!!!
MalgorzataJ pisze:ja też- ale tylko wtedy gdy Ty się cieszysz
marzena68 pisze:lusesita- ja też się cieszę i gratuluję
Kocia Lady pisze:byłam złapałam go,ale głośno miauczał, sąsiedzi się pobudzili, wzięłam go do piwnicy, miauczał strasznie, zjadł, ale nie chciał w niej siedzieć, wolał do mieszkania a tu go wziąć nie mogę, bo bym musiała z nim zamieszkać w tej piwnicy, i znowu miauczy pod klatką, koło się zamyka, wzięłam go na ręce zanidbany strasznie, chudy jak szkielet, a kołtun na kołtunie, nie wiem co robić...on tu cały dzień jest na tym mrozie....co robić...
lusesita pisze:no dobra, już wyszłam za mąż i już wróciłam do Was![]()
ktoś się cieszy???
mirka_t pisze:Kocia Lady pisze:byłam złapałam go,ale głośno miauczał, sąsiedzi się pobudzili, wzięłam go do piwnicy, miauczał strasznie, zjadł, ale nie chciał w niej siedzieć, wolał do mieszkania a tu go wziąć nie mogę, bo bym musiała z nim zamieszkać w tej piwnicy, i znowu miauczy pod klatką, koło się zamyka, wzięłam go na ręce zanidbany strasznie, chudy jak szkielet, a kołtun na kołtunie, nie wiem co robić...on tu cały dzień jest na tym mrozie....co robić...
Może drewa odniesie go znowu do domu, bo jak widać kot nie może do niego trafić.![]()
Kurcze szlag mnie trafia, że jestem tak daleko i nie mogę pomóc.
lusesita pisze:Dziewczyny, kochane jesteście![]()
ps. już będę miała więcej czasu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 102 gości