Moje koty, oraz Duduś i Amelka, które szukają domu-str 90

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 24, 2010 21:18 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

BarbAnn pisze:Wczoraj przyszła Sol i wygłaskała koty dwa-Srebka i Havę
Srebka wypachniła
To miłe ;)

Reszta kotów zniknęła
Gaba wyszła po wyjsciu Sol
Miska dużo później

wypachnilam Srebka kremem ktory kolezanka przywiozla z Maroko (swietny na mrozy, kryje idealnie rozne przebarwienia, tani, pachnie rzeczywiscie i ma naturalne skladniki) - troche mialam z tego powodu wyrzuty sumienia bo nie kazdy kot to lubi, ale Srebkowi przypadlo chyba do gustu :1luvu:

dziekuje BarbAnn i kotom za cudowny czas :1luvu:

wczoraj nie wlaczalam w ogole komputera bo wrocilam do domu ok. 23. Dzis walczylam z nim i przy pomocy noza do obierania ziemniakow, udalo sie odpalic pudlo. Nie pytajcie mnie jak to zrobilam.
w lazience mam -6. po wyjsciu TŻa -2.
chyba poprosze koty zeby mnie umyly...
Glus dzis wyrywal mi wlosy z glowy i lizal po czole 8O Ruda i Maciek strasznie zazdrosni, Ruda znow zaczyna buczec i gryzc. Martwie sie o nia...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon sty 25, 2010 7:59 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Wczoraj za tęczowy most odeszła mała psinka bambaryłka.
Pies moich rodziców ale to ja ją do domu przyniosłam i przez pierwszy tydzien nianczyłam.Wziełam sobie wolne na studiach.To było wtedy jak po świecie chodziły dinozaury
smutno
Dyziu (drugi pies rodziców) został sam.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon sty 25, 2010 8:19 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

BarbAnn pisze:Wczoraj za tęczowy most odeszła mała psinka bambaryłka.
Pies moich rodziców ale to ja ją do domu przyniosłam i przez pierwszy tydzien nianczyłam.Wziełam sobie wolne na studiach.To było wtedy jak po świecie chodziły dinozaury ... smutno

Ee, ja myślę, że to były początki ssaków ... ;)

Szkoda psinki.

U nas w domu był Gacek, kochany łaciatek, wtedy nikt nie słyszał o sterylizacji, kastracji ... któregoś dnia pozaznaczał wszystkie meble w pokoju rodziców i zwiał ... bóg wie dokąd ... od tego czasu (a lat minęło, oj) moja mama tylko dzikuny dokarmia ... ale powoli się przełamuje, od niedawna wspomina, że chce kota.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon sty 25, 2010 20:35 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Miśka czujna i zwarta
czyli
ktoś nie spi aby spac mógł ktos
Obrazek
i spiące ktosie
Obrazek
Hava poszła. mozna wyprostowac łapki ;)
Obrazek
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon sty 25, 2010 21:00 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

i nowa torebka?
:)

Rooda

Od: Pon sie 25, 2008 20:36

Post » Pon sty 25, 2010 21:17 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Basiu,
zapomniałam.
swinia jestem, zapomniałam zadzwonić.
zadzwonię jutro, się umówimy.
Smolik chory bardzo.
dziś KV pól dnia.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon sty 25, 2010 21:28 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

noemik pisze:Basiu,
zapomniałam.
swinia jestem, zapomniałam zadzwonić.
zadzwonię jutro, się umówimy.
Smolik chory bardzo.
dziś KV pól dnia.

Nic się nie stało, lezy i czeka.
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon sty 25, 2010 21:28 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Rooda pisze:i nowa torebka?
:)

tja
też się Srebkowi podoba
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon sty 25, 2010 21:32 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Jezu, ale fajnie Ci musi być z tymi kotusiami :1luvu:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pon sty 25, 2010 21:39 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Przykro z powodu bambarylki.... [']
ale biega teraz radosnie z moja Puska, ktora pewnie odzyskala werwe za Teczowym Mostem...

Jak one bosko spia :1luvu: srebek bardzo lubi damskie kozaki i torebki...;)

wczoraj w lazience mialam -6
czuje sie jak
zamrozony lod owocowy
tzn teraz to juz odtajalam ale jak wzielam prysznic nad ranem to dymilo sie ze mnie jak z pogorzeliska...
szkoda ze nie mialam aparatu

noemiczku, trzymaj sie :(
kurcze co te koty tak choruja?

solangelica

Post » Pon sty 25, 2010 21:40 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

ta Anette - fajnie fajnie
Dzisiaj Srebek zarobil rolką ręczników papierowych bo bawił się w kota z kreskówki
czyli zaliczył efektowny zjazd po boku biurka, sciągając mi salaterkę z pokrojonym kiwi (papa kiwi papa) i znacząc moją nogę sliczną rysą
fajnie fajnie
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon sty 25, 2010 21:53 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

BarbAnn pisze:ta Anette - fajnie fajnie
Dzisiaj Srebek zarobil rolką ręczników papierowych bo bawił się w kota z kreskówki
czyli zaliczył efektowny zjazd po boku biurka, sciągając mi salaterkę z pokrojonym kiwi (papa kiwi papa) i znacząc moją nogę sliczną rysą
fajnie fajnie

oj, szczegóły :lol: kiwi nie jest trudnodostępne :twisted:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pon sty 25, 2010 22:12 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

annette88 pisze:
BarbAnn pisze:ta Anette - fajnie fajnie
fajnie fajnie

oj, szczegóły :lol: kiwi nie jest trudnodostępne :twisted:

Ale rysy na nodze? Oj Srebek
Rysy sa dobre w gorach...
a nie na nodze.

solangelica

Post » Pon sty 25, 2010 22:56 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Biedna psinka Bambaryłka :(

Srebek ma zacięcie do tych torebek :lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto sty 26, 2010 6:00 Re: Wyzysk kotecka czyli Srebek za garść chrupek szyje pokrowce

Rysy na nodze się zagoją, a Srebkowi zostanie wybaczone :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]