Cudny kocur, i na pewno będzie bardzo królewski.
Pewnie będzie z nim wiele pracy, ale na pewno warto. To tak cieszy, gdy kot zacznie sam przychodzić na głaski. Wiem coś o tym Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cudny kocur, i na pewno będzie bardzo królewski.
Pewnie będzie z nim wiele pracy, ale na pewno warto. To tak cieszy, gdy kot zacznie sam przychodzić na głaski. Wiem coś o tym

Robale znikną to i nastrój się poprawi. Do mnie Toril zaczął przychodzić dopiero po pół roku na głaski.A i teraz jeszcze zdaży mu się zwiewać, chociaż nie wiem dlaczego tosiula pisze:No to idzie ku lepszemuRobale znikną to i nastrój się poprawi. Do mnie Toril zaczął przychodzić dopiero po pół roku na głaski.A i teraz jeszcze zdaży mu się zwiewać, chociaż nie wiem dlaczego
Takie koty wymagają wiele cierpliwości. I nie wiadomo, czy kiedykolwiek będą nakolankowe, czy tylko poleżą mrucząc obok.
. Tak zaczęłam nieśmiało myśleć o Aslanie na stałe .... chcieliśmy dać dom tej kiciuni viewtopic.php?f=13&t=104151&start=0, ale ona nie lubi kotów, na razie czekamy, może jednak opiekunowie Fifi zaryzykują, ale jakby co, deklaruję się na DS. Wiem, że Aslanek teraz w Łodzi, ale ma jechać do Warszwy - tak wyczytałam, to do Białegostoku już "rzut beretem ellza1 pisze:Zapomniałam, proszę o nr konta na pw, coś się znajdzie (oj moje miejscowe koty się nafufają)

ellza1 pisze:Tak porozmawiałam z TŻ - tem, ja bym się jutro o Fifi dowiedziała czy taka ostateczna ich decyzja, że dom bez kotów - jeśli tak to może Aslan od razu by do nas przyjechał i na leczenie nie trzeba by było zbierać bo my sami... mamy bardzo dobrych wet. i transport 1 X a nie z TDT do DT i DS ???? co Wy na to ????

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości