Wywiało wszystkie Ciotki czy zamarzły?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No właśnie, jak ja mam trochę czasu to wszystkich wymiotłoErin pisze:A co tu tak pusto?
Wywiało wszystkie Ciotki czy zamarzły?![]()
Erin pisze:Witaj Prążek!
Pixio miał badaną wydzielinę z noska - wyszło, że ma E.coli![]()
![]()
No i do tego oczywiście herpesika - taka "promocja"Na niektóre antybiotyki też nie reagował.
Najbardziej pomogły chyba zastrzyki z Cykloferonu, no i chyba nieźle robią inhalacje.
Inhalator jest ludzki, używam maseczki dla dzieci. Antybiotyk narazie skończyliśmy, bo ile można - wet zarządził przerwę.
Zalecił inhalacje i dodatkowo podaję Beta glukan i sok z aloesu, odczekamy kilka dni i będę też dawać krople Lymphomyosot, które dostałam od Sin
A co u Was słychać Cioteczki, jak kociaki? Moja gromada dała mi dziś pospać do szóstej.
Na dworze słoneczko i mrozek, ale chyba taki do zniesienia.Trzeba iść na spacerek.
Miłego weekendu Wam życzymy!![]()
![]()
Prążek pisze:
A mogłabyś napisać co to za inhalator, jakiej firmy? może bym też taki kupiła Pyzie bo znów katar wraca... a co to znaczy że "używasz maseczki dla dzieci"? no i czym inhalujesz, jakim środkiem? no i jak często?
na potwory dobre stoperyi kołdra na głowę jak wąsami łaskoczą, nie mogą zrozumieć, że niedziela i sobota są na sen...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 105 gości