Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asijek pisze:Jeszcze apropo grzyba - kicia nie wychodzi z domu zupełnie ,jest u mnie od około 3 miesięcy ,raczej chyba wątpliwe ,żeby go gdzieś załapała(chyba ,ze przy wizycie u weta).
asijek pisze:Nie mogę sama , bo nie mam skąd wziąć tego leku . To ja już nie wiem co ja mam robićApeluje do wszystkich o pomoc i rade - powinnam w poniedziałek mimo rui , poddać ja sterylizacji? Jakie są przeciwwskazania ?
kropkaXL pisze:Nie wiem gdzie ten wet studia kończył,ale nie była to chyba weterynaria!!!!!!!!
Asiu,nie możesz jej sama podac provery????-ja wiem,że nie powinno sie pisać na forum o podawaniu leków,ale ten wet to jakiś ignorant!
Dopisz w tytule watku-prośba o rady!
Tu mnóstwo osób jest swietnie zorientowanych-może ktoś zajrzy?
vega36 pisze:asijek pisze:Nie mogę sama , bo nie mam skąd wziąć tego leku . To ja już nie wiem co ja mam robićApeluje do wszystkich o pomoc i rade - powinnam w poniedziałek mimo rui , poddać ja sterylizacji? Jakie są przeciwwskazania ?
Poczekaj na koniec rui i dopiero wtedy sterylizuj. Jeżeli ruja przejdzie w permanentną, należy zablokować, odczekać i dopiero wtedy sterylizować.
asijek pisze:vega36 pisze:asijek pisze:Nie mogę sama , bo nie mam skąd wziąć tego leku . To ja już nie wiem co ja mam robićApeluje do wszystkich o pomoc i rade - powinnam w poniedziałek mimo rui , poddać ja sterylizacji? Jakie są przeciwwskazania ?
Poczekaj na koniec rui i dopiero wtedy sterylizuj. Jeżeli ruja przejdzie w permanentną, należy zablokować, odczekać i dopiero wtedy sterylizować.
Dziękuję vega za twoja rade . Jeszcze nie wiem co zrobię
asijek pisze:Nie mogę sama , bo nie mam skąd wziąć tego leku . To ja już nie wiem co ja mam robićApeluje do wszystkich o pomoc i rade - powinnam w poniedziałek mimo rui , poddać ja sterylizacji? Jakie są przeciwwskazania ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 17 gości