A z kasą się nie martw, damy radę, u mnie teraz trochę kiepsko z pieniędzmi, ale cos wymyslimy, dobrze, że ta pani założy, porobimy bazarki, może ktos się dorzuci, damy radę. Najważniejsze że jest transport i zaczyna się wielka zmiana w życiu Kluchy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kittymaggie pisze:moni_f nie da się ukryć - piękną Kluchę będziesz miała!!! Co się kicia najeździ to jej!A kiedy ona trafi już na stałe do Ciebie?
kittymaggie pisze:Kinia jestem pod wrażeniem ogarnięcia tych kombinacji wszelakich, my się nagłówkowaliśmy, żeby to wszystko jutro dograć, a co dopiero TyUspokój jeszcze panią, że z transporterem się nie spieszy i zostanie nam już tylko trzymać kciuki za powodzenie jutrzejszej akcji
jasdor pisze:Dwa dni przerwy i takie cudowne wieści. Czy ja dobrze rozumiem, że Klusia jedzie do mojej Szacownej Czarownej Siostry Moni_f ? Czy mi się coś pokręciło?
moni_f pisze:jasdor pisze:Dwa dni przerwy i takie cudowne wieści. Czy ja dobrze rozumiem, że Klusia jedzie do mojej Szacownej Czarownej Siostry Moni_f ? Czy mi się coś pokręciło?
tak właśnie jest Jasdor![]()
znaczy się na razie jedzie do W-wy na mały tymczasik, a do mnie na stałe, a co![]()
załatwiłam siostrzyczkę moim stworom, nie wiem czy się polubią z moją Czarną Potworzycą, bo myślę że z Wacusiem się jakoś dogadają, on lubi wszytskich i jest bardzo przyjazny
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, smoki1960 i 102 gości