Klusia już nie marznie-jest w DT ;-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 23, 2010 18:20 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

No to świetnie, że dograne. Ja akurat zmienilam tytuł wątku i zastanawialam się czy nie za wczesnie.

A z kasą się nie martw, damy radę, u mnie teraz trochę kiepsko z pieniędzmi, ale cos wymyslimy, dobrze, że ta pani założy, porobimy bazarki, może ktos się dorzuci, damy radę. Najważniejsze że jest transport i zaczyna się wielka zmiana w życiu Kluchy :wink:
Ostatnio edytowano Sob sty 23, 2010 18:29 przez moni_f, łącznie edytowano 1 raz

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Sob sty 23, 2010 18:27 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

Kiniuś napisz mi mniej wiecej o ktorej mam być u ciebie odebrac ta szelke :p co ze szczecina ma przyjechac.transporter już naszykowany:)......i klatka łapka teżżżżż:)

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Sob sty 23, 2010 18:27 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

Świetnie ! Ja to już normalnie wariuje od tego wszystkiego załatwiania, dzownienia, mieszania, co jak gdzie i kiedy- o matko. Ale jaka później satysfakcja, jak wszystko się uda !! :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sty 23, 2010 19:49 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

Kinia jestem pod wrażeniem ogarnięcia tych kombinacji wszelakich, my się nagłówkowaliśmy, żeby to wszystko jutro dograć, a co dopiero Ty :D Uspokój jeszcze panią, że z transporterem się nie spieszy i zostanie nam już tylko trzymać kciuki za powodzenie jutrzejszej akcji :ok:
Kocie dziewczyny: Bianka i Bimba; "owczarek szczeciński schroniskowy": Cabron;
kocie chłopaki: Zygmuncik i Igor, obaj za TM

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Od: Czw gru 03, 2009 19:22

Post » Sob sty 23, 2010 19:54 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

moni_f nie da się ukryć - piękną Kluchę będziesz miała!!! Co się kicia najeździ to jej! :D A kiedy ona trafi już na stałe do Ciebie?

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Post » Sob sty 23, 2010 20:12 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

kittymaggie pisze:moni_f nie da się ukryć - piękną Kluchę będziesz miała!!! Co się kicia najeździ to jej! :D A kiedy ona trafi już na stałe do Ciebie?

prawda, że piekną :wink: :smokin:

a kiedy u mnie? no jeszcze tego nie ustalałyśmy :? na razie pannica jedzie do Warszawy do sanatorium :wink: czyli do DT, jak się zaaklimatyzuje w domu (trzeba ją odrobaczyć i zaszczepić, i oby nic nie wylazło, bo czasem tak się zdarza, jak kotek się poczuje bezpieczny w ciepłym domku), jak będzie wszystko ok, to jak najszybciej do mnie.

ja mam kota kardiologicznego, chorego na serce, nie mogę go narażać na jakieś choróbska, bo jego nereczki i tak są już obciążone lekami na serce, więc każda kolejna kolejna, nie daj boże, choroba, może się dla niego źle skończyć

Ale gęboko wierzę, że wszystko będzie dobrze, towarzystwo się zaakceptuje i polubi ;-) :wink:

A Tobie Kittymaggie bardzo, bardzo dziekuję za pomoc w transporcie Kluchy :1luvu: :1luvu:

moni_f

Post » Sob sty 23, 2010 20:15 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

kittymaggie pisze:Kinia jestem pod wrażeniem ogarnięcia tych kombinacji wszelakich, my się nagłówkowaliśmy, żeby to wszystko jutro dograć, a co dopiero Ty :D Uspokój jeszcze panią, że z transporterem się nie spieszy i zostanie nam już tylko trzymać kciuki za powodzenie jutrzejszej akcji :ok:

ja też jestem pod wrażeniem umiejętności organizacyjnych Kingi - dziewczyno jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tym bardziej, że ona ma 15lat 8O - sorry Kinia :oops:

moni_f

Post » Sob sty 23, 2010 20:32 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

dziewczyny, bo ja już się pogubiłam :oops: :oops:

to Klusia jutro wyjeżdzą od Kini do Szczecina, z Tż-etem Kittymaggie, tak? czy coś pokręciłam ???

bo muszę przecież wiedzieć kiedy kciuki trzymać za beżpieczną podróż :wink:

moni_f

Post » Sob sty 23, 2010 20:45 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

wszystko się zgadza - jutro, ok. 15.00 Klusia rusza od Kini z moim ślubnym :D Będą się jeszcze zdzwaniać po drodze, aby Kinia nie czekała, bo mąż rusza z Koszalina ok. 14.00

Obrazek Obrazek

kittymaggie

Post » Sob sty 23, 2010 21:11 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

Dwa dni przerwy i takie cudowne wieści. Czy ja dobrze rozumiem, że Klusia jedzie do mojej Szacownej Czarownej Siostry Moni_f ? Czy mi się coś pokręciło? :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 23, 2010 21:14 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

jasdor pisze:Dwa dni przerwy i takie cudowne wieści. Czy ja dobrze rozumiem, że Klusia jedzie do mojej Szacownej Czarownej Siostry Moni_f ? Czy mi się coś pokręciło? :oops:

tak właśnie jest Jasdor :ok:

znaczy się na razie jedzie do W-wy na mały tymczasik, a do mnie na stałe, a co :lol:
załatwiłam siostrzyczkę moim stworom :D , nie wiem czy się polubią z moją Czarną Potworzycą, bo myślę że z Wacusiem się jakoś dogadają, on lubi wszytskich i jest bardzo przyjazny

moni_f

Post » Sob sty 23, 2010 21:25 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

moni_f pisze:
jasdor pisze:Dwa dni przerwy i takie cudowne wieści. Czy ja dobrze rozumiem, że Klusia jedzie do mojej Szacownej Czarownej Siostry Moni_f ? Czy mi się coś pokręciło? :oops:

tak właśnie jest Jasdor :ok:

znaczy się na razie jedzie do W-wy na mały tymczasik, a do mnie na stałe, a co :lol:
załatwiłam siostrzyczkę moim stworom :D , nie wiem czy się polubią z moją Czarną Potworzycą, bo myślę że z Wacusiem się jakoś dogadają, on lubi wszytskich i jest bardzo przyjazny

Osz kurcze :1luvu: no to się porobiło! Gratulacje składam wielkie i trzymam mocno :ok: :ok: :ok: żeby aklimatyzacja przebiegła pomyślnie.
Jak Klusię na zdjęciu zobaczyłam, to wiedziałam, że domek znajdzie, ale żeby śród Czarownic to ho ho ! Wielki to zaszczyt dla nas wszystkich, że Siostrzyczka takie serce wielkie ma :1luvu:

jasdor

Post » Sob sty 23, 2010 21:39 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

Oj, powiem Wam, że było mnóstwo tych kombinacji ;) :mrgreen: :mrgreen: I to takie kombinacje, że hoho. Na szczęście po Kluchę przyjedzie taxi do Darłowa ;) Za co baaaaaaaaardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: No i do Darłowa ze Szczecina podjedzie szylkretka Szelka :kotek: Za co też baaardzo dziękuję kittymaggie :1luvu: :1luvu:
Dziękuję za te wszystkie dobre słówka :oops: Ale bardzo fajnie jest usłyszeć takie coś ;) Miło tak usłyszeć parę dobrych słów, za tą całą "pracę" ;)
Super, że Klucha będzie miała domek tymczasowy ( z Dogomanii ;) ) i domeczek stały u Moni :1luvu: Teraz, żeby tylko była zdrowa. Lepiej nie krakam już nic... Ale właśnie same wiecie, że wszystko możliwe... :/

Monia, luzik z tą 15, co się zawstydzasz :P :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 23, 2010 21:48 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

Świetna robota, :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: aż sie na inne posty wracać nie chce

jasdor

Post » Sob sty 23, 2010 22:26 Re: Klusia już nie marznie-pakuje walizeczki ;-) -jest DT/DS

Klucha chce gryźć 8O 8O
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]