Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
florida_blue pisze:dzisiaj dostalam takie cudne zdjecia - z opisami - tylko nie bardzo umiem na komputer je zrzucic.....
florida_blue pisze:dzisiaj dostalam takie cudne zdjecia - z opisami - tylko nie bardzo umiem na komputer je zrzucic.....
jokototo pisze:florida_blue pisze:dzisiaj dostalam takie cudne zdjecia - z opisami - tylko nie bardzo umiem na komputer je zrzucic.....
Te zdjęcia są bardzo małe, taki minimalny rozmiar do do "emememsa" żeby zmieścić więcej. Nie warto ich wrzucać do komputera bo i tak się do niczego nie nadają.
jokototo pisze:Witam.
Kicia mieszka teraz ze mną. Ale to chyba nie jest ten sam kot. Mój gryzie i drapie (jak się rozbuja w zabawie) i nie lubi na kolanach siedzieć. Głaskać się lubi tylko rano. Zupełnie jak doktor Jekyll i pan Hyde bo jak ją widziałam pierwszy raz to owszem pozwalała się głaskać. Lubi zabawki które można rozerwać na kawałki i polowania a rano skacze mi po plecach o nieprzyzwoicie wczesnej porze. W sumie to bardzo rozrywkowy kot tylko trochę bojący. Poluje na wszystko co się rusza, żaden pająk nie ma szans. No i jeść lubi bardzobardzo. Pewnie wyrośnie z niej gruba kotzilla. I jeszcze jedna dziwna rzecz, często kładzie się na telefonie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 150 gości