Z braku czasu zaniedbalam wlasny Walerciowy watek. Wstyd. Walercia wlasnie wyleguje sie na kanapie obok mnie. Domu szuka i szuka, cos nie ma szczescia w tych poszukiwaniach. A reszta stada miala dzisiaj glupie pomysly. Ktores mi przebieglo rano po twarzy, mam szramy na powiece, pod okiem i na nosie i krwiak pod okiem. Nawet zamalowac sie nie daje. "Karma byla za slona..."
u mnie mlodziez tez sobie lubi pobiegac w nocy i nad ranem ludziom po glowach. czasem zdaze wystawic karzaca reke sprawiedliwosci, ale rzadko kiedy udaje sie zatrzymac gada w biegu. zabije kiedys jak nic.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.
Otwieramy szampana. Panna Waleria ma wreszcie swojego własnego człowieka. Fajny facet jej się trafił, owinie go sobie szybko wokół paluszków. Wyszła z transportera, zwiedziła nowy dom, poocierała się, brzuszysko od razu wywaliła do głaskania, mrucząc głośno. A potem bezstresowo udała się do łóżka.