Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Prążek pisze:violavi pisze:Prążek pisze:po prostu wyć mi się chce i budzi sie we mnie dzika bestia bo mam ochotę tych ludzi zabić...
Dlaczego oni nie chcą pomóc tym kotom i tobie w złapaniu? To jest chore.
A co zrobią na wiosnę jak urodzą się kociaki? Zawiozą do schronu?
nic nie zrobią, palcem nie kiwną, przecież maleńki się tak ładnie bawi, przecież nie urodziła jednego, reszta umarła i oni o tym wiedzą od lat i co, i nic, i tak sie kręci... jeden się rodzi drugi umiera, bo przecież nie leczą...
łApkA pisze:Koty potrzebują domków![]()
Wczoraj moja córka była na działkach,tym razem z koleżanką.To co opowiadała jest przerażające a ja nie umiem nic z tym zrobić-na jednej działce 5 kotów głodnych ,dzikich w tym jeden podrostek z katarem,na innej 9 kotów w szklarni,"właścicielka' była karmić tydzień temu ,teraz nie bo jej zimno,koty płodne szkoda gadać
łApkA pisze:Koty potrzebują domków![]()
Wczoraj moja córka była na działkach,tym razem z koleżanką.To co opowiadała jest przerażające a ja nie umiem nic z tym zrobić-na jednej działce 5 kotów głodnych ,dzikich w tym jeden podrostek z katarem,na innej 9 kotów w szklarni,"właścicielka' była karmić tydzień temu ,teraz nie bo jej zimno,koty płodne szkoda gadać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości