Andzia12 pisze:dziewczyny...nie gniewajcie się ale tak myślę teraz...po tej całej awanturze jak to będzie? Nie znam Bożeny,ale tak mi trochę przykro,że teraz to ona tak sama zostanie ze wszystkimi problemami i nikt już jej nie pomoże? Trochę tych kotów u niej jest z tego co wyczytałam i nie wszystkie zdrowe...Tak tylko chciałam zapytać
Zamykam sprawy, ale jestem jeszcze ...Nie mam juz ciezko chorych kotów-koty białaczkowe nie zyja-Kitka nowotworowa tez(27.listopad)Stac mnie na utrzymanie wszystkich kotów,maja najwłasciwsza opieke,i medyczna i domowa...Kalinuwka jaka sie wypowiedziała publicznie jako jedyna(bo sa inne osoby z forum jakie u mnie były, ale BOJA SIE odrzucenia "gremium sedziowskiego",wiec milcza, po co sie zaliczyc do adwokatów diabła.)
UWAZAM TEZ ,ZE WSTRZYMANIE ADOPCJI NIKUSIA BEZ UPRZEDNIEGO SPRAWDZENIA DOMU JEST NIEMąDRą DECYZJA , BO JESTEM PEWNA,ZE KM łODŹ PO WIZYCIE ZOSTAWIŁABY KOTA U NAS...przejrzałaby według zyczenia dokumentacje Ramzesa, nazwanego Lepkiem(którego DT zostawił u nas ,osobiscie wiozac kota tyle kilometrów i sprawdzajac warunki...czego nie napisano)
Nastepna sprawa, kotek z watku Kalinuwki(jakiego znalazły,z ciezkim urazem oka, został umieszczony w moim domu i po długim leczeniu-uratowalismy mu gałke i widzi na oko-oczywiscie wzrok jest duzo słabszy, ale widzi, nie ma potrzeby usuniecia oka...)
Prosze sie o moje koty nie martwic-nim tymczaki okazały sie ciezko chore sama je finansowałam i nigdzie o pomoc nie zebrałam i nigdy juz tego nie zrobie.POMOC PRZYJĘŁAM od pseudo przyjaciół....którzy postanowili mnie "odciazyc'...
I brzydko mówiąc"odrzuciłam ziarno od plew"jakimi nazywam "pseudo-troszczacymi sie o koty"Bardzo smieszne sa teraźniejsze propozycje przyjecia kotów z forum "po kryjomu", tu trzeba sie zdrowo w główke popukac.A tym co tak "uratowali Nikusia'powiem tylko,ze Nikus szukał domku zakoconego....bo kocha towarzystwo innych kotów....W kazdej chwili decyzje o adopcji Nikusia przyjme, bo uwazam ,ze to własnie mój zakocony dom byłby dla niego odpowiedni.Wiem tez ,ze DT Nikusia znajdzie mu równie dobry domek...bo jak to głosi madre przysłowie"ten zmienia zdanie kto je posiada"Pozdrawiam i znikam....