No i po co Chesterkowi zabawki , skoro ogon Prezesa lepszy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:Chesterek przy Prezesie jak na razie wydaje się taka malutką kruszynką
estre pisze:charm pisze:Chesterek przy Prezesie jak na razie wydaje się taka malutką kruszynką
Już niewielka różnica między nimi jest
Jakieś 2kg
trawa11 pisze:Kupilam ostanio mleko skondensowane , włąsnie , jako gotowa masa krówkowa. Do wafelków użyłam. Slodkie bardzo , ale ja to lubię . Kiedys tez to mleko gotowalam
charm pisze:trawa11 pisze:Kupilam ostanio mleko skondensowane , włąsnie , jako gotowa masa krówkowa. Do wafelków użyłam. Slodkie bardzo , ale ja to lubię . Kiedys tez to mleko gotowalam
Kumpela mnie zniechęciła do gotowania - zapomniała zrobić otworu, i potem mogła zeskrobywać masę z sufitu.... poza tym jestem leń
zartujesz?! Jak to mozliwe?!estre pisze:Wystarczy, że mi tusz do drukarki wybuchł kiedyś
estre pisze:charm pisze:trawa11 pisze:Kupilam ostanio mleko skondensowane , włąsnie , jako gotowa masa krówkowa. Do wafelków użyłam. Slodkie bardzo , ale ja to lubię . Kiedys tez to mleko gotowalam
Kumpela mnie zniechęciła do gotowania - zapomniała zrobić otworu, i potem mogła zeskrobywać masę z sufitu.... poza tym jestem leń
W puszce? Ja nie zrobiłam![]()
Nic nie wybuchło![]()
Wystarczy, że mi tusz do drukarki wybuchł kiedyś
Kociara82 pisze:zartujesz?! Jak to mozliwe?!estre pisze:Wystarczy, że mi tusz do drukarki wybuchł kiedyś![]()
charm, dla mnie Czesio zawsze bedzie malenka kuleczka
trawa11 pisze:
Jednak z otwieraniem puszki trzeba uwazac , kolezanka tak sobie kiedys porządnie rękę poparzyla. Ja zawsze robie dwie dziurki , ale przykrywająć jednocześnie ściereczka, w trakcie robienia dziurek.
pierwsze slysze, ale dobrze wiedziec na wszelki wypadekestre pisze:trawa11 pisze:
Jednak z otwieraniem puszki trzeba uwazac , kolezanka tak sobie kiedys porządnie rękę poparzyla. Ja zawsze robie dwie dziurki , ale przykrywająć jednocześnie ściereczka, w trakcie robienia dziurek.
O tym słyszałam, więc puszkę wsadziłam do zimnej wody i wystudziłam. Dopiero otworzyłam jak zimna była.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości