dziękujemy za bazarek!!!!! ks wawrzyńcowi też jesteśmy wdzięczni- całą zbiórkę na tacę dziś po mszy przeznaczy na karmę dla kotków ze stoczni
wczoraj SzP 44 z Gdańska przywiozła mi pół garażu karmy, puszki sa podpisane każda: 1A, 2B, 3C......itd. strasznie wzruszające, bo to właśnie najmłodsze dzieci zbierały na kotki.
dostałam info o sklepie zoo z zoo Gdańska, który też będzie dla kotuchów zbierać karmę.
sklep zoo karina przy tesco na chylonii tez ma dla nas ok. 100 kg znowu
szkoda tylko, ze TOZ zbiera na koty w autobusach, kontynuując naszą autobusową akcję.......wkleili plakaty w ramki ZKM - POMÓŻ KOTOM ZE STOCZNI. pisze na plakacie że będą wykonane sterylki i koty będą leczone...............

przykro mi to pisać- ALE NIE WIERZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak można pisac coś takiego, skoro oni nawet jednego kota nie złapali do leczenia czy sterylki, a strony nadel nie mają jawnej zawierającej spis wpłat i spis ofiarowanej karmy. u nas jest wszytko jawnie- liczymy karmę, spisujemy raporty weterynarzy, dokumentujemy najmniejszą wpłatę. robi to maja ślęcząc nocami i wpisując każdą sumkę i każdą osobę która nam pomogła. boję się sytuacji, ze ludzie pomylą te dwa konta i do nas będą mieć pretensje, ze nie widzą na naszej stronie rozliczenia, a myląc konta- wpłacili do TOZU.
mam cichą nadzieję, ze TOZ PRZEJMIE PO NAS CAŁĄ AKCJĘ OD WIOSNY, BO NASI WOLONTARIUSZE SA JUŻ PIEKIELNIE ZMĘCZENI......