Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Znaczy bierz. Do siebie. Na DS!!![]()
OKI pisze:kalair pisze:Znaczy bierz. Do siebie. Na DS!!![]()
No nie wiem![]()
Tak poważnie mówiąc, to ja się jej chyba bardzo niedobrze kojarzę... nawet nie wiem, czy to jest do odrobienia
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Znaczy bierz. Do siebie. Na DS!!![]()
No nie wiem![]()
Tak poważnie mówiąc, to ja się jej chyba bardzo niedobrze kojarzę... nawet nie wiem, czy to jest do odrobienia
Weź nie żartuj.Niedobrze to się każdy kojarzy kotu, jak mu wpycha tabletki do buźki na ten przykład. Ale potem przechodzi!
Jest do odrobienia, spoko. Jak tylko możesz i serce chce..Bierz. Ja bym chyba już nie potrafiła o niej zapomnieć..
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:No nie wiem![]()
Weź nie żartuj.Niedobrze to się każdy kojarzy kotu, jak mu wpycha tabletki do buźki na ten przykład. Ale potem przechodzi!
Jest do odrobienia, spoko. Jak tylko możesz i serce chce..Bierz. Ja bym chyba już nie potrafiła o niej zapomnieć..
Zobaczymy... tu nie ma co planować, to i tak się nigdy nie sprawdza
kalair pisze:Co nie sprawdza.. To już tylko od Ciebie zależy!A kicia już pewnie tęskni!
OKI pisze:kalair pisze:Co nie sprawdza.. To już tylko od Ciebie zależy!A kicia już pewnie tęskni!
Tęskni za swoim magazynem i opiekunem. Tam miała jak w kocim raju... takie miejsce kotu zabrać
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Co nie sprawdza.. To już tylko od Ciebie zależy!A kicia już pewnie tęskni!
Tęskni za swoim magazynem i opiekunem. Tam miała jak w kocim raju... takie miejsce kotu zabrać
No ja Cię proszę.. Koteczki szybko się dostosowują. A taki domek u Ciebie!![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Tęskni za swoim magazynem i opiekunem. Tam miała jak w kocim raju... takie miejsce kotu zabrać
No ja Cię proszę.. Koteczki szybko się dostosowują. A taki domek u Ciebie!![]()
Tiaaa, fajny domek.... Duża rzadko odkurzaczem straszy![]()
![]()
kalair pisze:Właśnie!Inni częściej!
![]()
![]()
OKI pisze:Zobaczymy![]()
Do soboty przewiduję względny spokój![]()
Potem się zastanowię, co mam zrobić z roślinkami, które Młoda co noc wywala z doniczek![]()
A jeszcze później, zobaczymy, jak ja to zniese![]()
Jak się znajdzie domek, to dobrze, jeśli nie - drugie dobrze
kalair pisze:OKI pisze:Zobaczymy![]()
Do soboty przewiduję względny spokój![]()
Potem się zastanowię, co mam zrobić z roślinkami, które Młoda co noc wywala z doniczek![]()
A jeszcze później, zobaczymy, jak ja to zniese![]()
Jak się znajdzie domek, to dobrze, jeśli nie - drugie dobrze
Eeee..to ma być zdecydowana decyzja!![]()
Roślinki u mnie już dawno się wyprowadziły. Mimo calej mojej do nich miłości. Do drugiego pokoju, gdzie koteczki nie wchodzą.Dla ich i kociego bezpieczeństwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: squid i 181 gości