Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 18, 2010 23:02 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

czasem mi "odbija" i takie sa potem tego efekty ;) A niech mrusie wiedza, ze maja w cioteczce wielkiego, wiernego kibica :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 19, 2010 8:51 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

no to kocięta pokażcie się z rana

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Wto sty 19, 2010 11:30 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

I przed poludniem :lol:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sty 19, 2010 15:36 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

i gdzie to wedrujemy, co? Domki tak daleko nie chodza, wracac mi na pierwsza!

Kociara82

Post » Wto sty 19, 2010 16:31 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Mruczki na górę :)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Wto sty 19, 2010 18:19 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

cioteczko Luinloth, ty sie na czarach znasz :wink: wiec zaczaruj domki tak, zeby przygarnely mrusie do siebie :)

Kociara82

Post » Wto sty 19, 2010 22:32 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

:kotek: :ok: :kotek: :ok: :kotek: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto sty 19, 2010 22:42 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Prima u Ani ( adoptowana w sobote ) już je co mnie bardzo cieszy choć jeszcze się w pełni nie zaaklimatyzowała , pomiaukując i nie daje spać swojej pańci a Franek ( adoptowany w poniedziałek czyli wczoraj ) jest wystraszony w nowym domku u Mariusza ale nie jest tragicznie , więc trzymajmy kciuki za aklimatyzacje :ok: :ok: :ok:

A teraz mam na karku jakieś zwierze , kto zgadnie kto mi tak ładnie siedzi i grzeje kark :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Śniezynki Oaza i Omego zdrowieją i już się rozglądają za domkiem :lol:

Krówki Amelka i Frotka tez by już chciały zamieszkać w swym wymarzonym domku :lol:

Połamana łapka pingwinka Psotuni goi sie bardzo szybko i tylko jeszcze czeka ja usunięcie przepuklinki ale to już Pikuś , Pan Pikuś :lol: no tez już marzy o swym domku na zawsze :lol:

11 letnia Nadia kotka w typie norweskiej lesniej za kilka dni straci domek a ma 11 lat i to bedzie dla niej trauma jak trafi do mnie , do małego mieszkania a ona zna tylko dom z ogrodem , nie pozwólmy na to ......
Celinka 8 letnia córka Nadii , piękna srebrna koteczka też za kilka dni straci domek ..... one tak bardzo potrzebują domku , domku który je pokocha na zawsze ....

Rudy pers .... wydawało by sie że taki kot to ''na pniu'' domek znajdzie .... ale nie , nie on , kot z charakterem wygolony i z chorymi oczkami ... Czy ktos go pokocha ???[/color]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sty 19, 2010 23:33 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

"Na karku", to ja typuje na Mikiego :lol:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto sty 19, 2010 23:47 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Caragh pisze:"Na karku", to ja typuje na Mikiego :lol:

Nieee :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sty 20, 2010 8:30 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzien dobry Mruczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sty 20, 2010 9:03 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Za domki dla wszystkich koteczek :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro sty 20, 2010 9:06 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

kurcze, ja też typowałam Mikiego, ale skoro to nie on.... hmmm. Przyznaj się Justa, z którego kota zrobiłaś sobie szaliczek na zimę? :wink:

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro sty 20, 2010 9:28 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

miłka pisze:kurcze, ja też typowałam Mikiego, ale skoro to nie on.... hmmm. Przyznaj się Justa, z którego kota zrobiłaś sobie szaliczek na zimę? :wink:

Też ciekawa jestem.

Z innej beczki .... Albercik zostaje.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 20, 2010 10:16 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Petka-P1 pisze:
miłka pisze:kurcze, ja też typowałam Mikiego, ale skoro to nie on.... hmmm. Przyznaj się Justa, z którego kota zrobiłaś sobie szaliczek na zimę? :wink:

Też ciekawa jestem.

Z innej beczki .... Albercik zostaje.

no dobra już Was nie trzymam w niepewności , to była ...... Psotunia :lol: :lol: :lol:

Petko Albercik lepiej trafic nie mogł Twój DT jest najlepszym DS dla Albercika , jak ja sie ciesze :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]