MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 6:01 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Maszula śpi... Oczywiście kołami dogóry, oczywiście na łóżku :lol:

Słodka ta kota :1luvu: :1luvu:

Widząc coś tak fajnego, nigdy nie mogę się powstrzymać od wyjęcia aparatu i pstryknięcia kilku fotek ślicznemu brzusiowi :lol:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sty 18, 2010 8:11 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Jaka ta Masza kochana, z tego co piszesz, Dulencja ... co jednak z kotem potrafi zrobić schronisko i jak odżywa w DT ... choć czasami trzeba czasu, a tutaj taka błyskawiczna przemiana

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 18, 2010 11:19 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Wiecie co? Dochodzę do wniosu, że niektóre koty tak mają. Kolejny raz w życiu widzę kota, który alarmującymi wrzaskami odmienił swój los - jakby nie te wrzaski, to pewnie by nikt uwagi nie zwrócił, że kotu niedobrze... No i aż podziw bierze, że ona tak dobrze reaguje na pozostałe kociaste. W schronie wiała przed innymi kotami - starała się im znikać z oczu... Mazda ją biła przy każdej okazji... Jak dobrze, że to wszystko już za nią.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon sty 18, 2010 17:13 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Tak sie martwiłam o ta Koteńkę. Aż serce rośnie kiedy sie ja ogląda taka szcześliwą :D
Dulencja :1luvu:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon sty 18, 2010 18:58 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

vega29 pisze:Wiecie co? Dochodzę do wniosu, że niektóre koty tak mają. Kolejny raz w życiu widzę kota, który alarmującymi wrzaskami odmienił swój los - jakby nie te wrzaski, to pewnie by nikt uwagi nie zwrócił, że kotu niedobrze... No i aż podziw bierze, że ona tak dobrze reaguje na pozostałe kociaste. W schronie wiała przed innymi kotami - starała się im znikać z oczu... Mazda ją biła przy każdej okazji... Jak dobrze, że to wszystko już za nią.

Masza to absolutnie, całkowicie domowy kot. Nie wiem jak znalazła się w schronie, wiem, że wtedy zawalił się cały jej świat. Osamotniona i przerażona reagowała wycofaniem.. A jeszcze jak znalazła się dominantka, która wyczuła strach Maszy i ją prała... To Maszka wołała o pomoc, tak jak umiała i wymiernie do jej przerażenia i beznadziejnej sytuacji, w której się znalazła.

Teraz w domu nagle się odnalazła i uspokoiła, bo odnalazła otoczenie, które zna.. Może inny rozstaw sprzętów, inne zapachy, inne zwierzaki... Ale nie o to mi chodzi... Dom, to dom... Nie ma miauczenia kilkudzisięciu kotów (nie wiem, ile u Was w schronie jest), szczekania bóg wie jakiej ilości psów... Teraz są cztery koty, jeden pies, łóżko, fotel, pańcia, która głaszcze i karmi, czyli to co Maszeńka zna i za czym tak bardzo wołała. Więc nie trzeba już walczyć, bo Maszka zna dobrze drogę do misek, jak nie do jednej to do drugiej, trzeciej, czwartej się dostanie.. Ona to rozumie, bo jest strasznie mądrą kotką.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon sty 18, 2010 23:25 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Ona to rozumie, bo jest strasznie mądrą kotką.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 18, 2010 23:33 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Swoją drogą to Maszeńka to strasznie luksusowa kota :wink:

Jak położyłam się na JEJ łożku, 140x200 (!!!!!) to oburzona moim chamstwem (kłaść się na JEJ łóżku!!!!!!!!) wyniosła się na fotel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Wto sty 19, 2010 3:32 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Swoją drogą to Maszeńka to strasznie luksusowa kota :wink:

Jak położyłam się na JEJ łożku, 140x200 (!!!!!) to oburzona moim chamstwem (kłaść się na JEJ łóżku!!!!!!!!) wyniosła się na fotel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

No wiesz, Pańcia, jak mogłaś!!! :roll:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sty 19, 2010 11:26 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

vega29

Post » Wto sty 19, 2010 21:45 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

vega36 pisze:
Dulencja pisze:Swoją drogą to Maszeńka to strasznie luksusowa kota :wink:

No wiesz, Pańcia, jak mogłaś!!! :roll:

Ukorzyłam się, przeczołgałam, w ręce przeprosinowy tuńczyk i po wielkich trudach zostało mi wybaczone 8)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Wto sty 19, 2010 22:02 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Nie dość, że Bin Laden w pasiastym futrze, to jeszcze udzielna królowa :roll: :mrgreen: 8) :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

vega29

Post » Wto sty 19, 2010 22:19 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

vega29 pisze:Nie dość, że Bin Laden w pasiastym futrze, to jeszcze udzielna królowa :roll: :mrgreen: 8) :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:

A żebyś wiedziała :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Moglibyście uprzedzać, koga nasyłacie :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Wto sty 19, 2010 22:51 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

To tajny agent z podszczytnieńskich Klewek :ryk: :ryk: :mrgreen: :ryk:

Nas też zastraszył.... miauczeniem.... :ryk: :ryk:
Obrazek

vega29

Post » Śro sty 20, 2010 14:12 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Maszkę przepraszam za OT:

Kolejny bazarek na nasze koty :D :D http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=106507. Zapraszam do zakupu :kotek:
Obrazek

vega29

Post » Śro sty 20, 2010 21:54 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Maszy "odbiło" :?
Po domu porusza się wyłącznie z prędkością światła, co rusza całe towarzycho :evil: I nagle, tak jak leciała, tak staje w miejscu, czeka aż peleton koci na nią wpadnie, po czym następuje dziki skok na czterech do góry...I po futrach leci dalej :twisted: :twisted: A futra lecą za nią...bo...chyba nie bardzo wiedzą o co Maszy chodzi... No to jak już lecą, to Masza nagle staje... I tak w koło Macieju :wink: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Niunia to kot wysokopienny, siedzi z Leonem i Guciem na szafie (dziś odkryłam), a nawet łazi po drzwiach :evil: :evil: Z Leonem oczywiście :evil: :evil: Spadły Wam kiedyś dwa koty, osiem łap i naprawdę bóg wie ile pazurów na plecy :evil: :evil: :evil: :evil:

Dulencja

[poprzednia][następna]