Dulencja pisze:Maszula śpi... Oczywiście kołami dogóry, oczywiście na łóżku![]()
Słodka ta kota![]()
Widząc coś tak fajnego, nigdy nie mogę się powstrzymać od wyjęcia aparatu i pstryknięcia kilku fotek ślicznemu brzusiowi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Maszula śpi... Oczywiście kołami dogóry, oczywiście na łóżku![]()
Słodka ta kota![]()
vega29 pisze:Wiecie co? Dochodzę do wniosu, że niektóre koty tak mają. Kolejny raz w życiu widzę kota, który alarmującymi wrzaskami odmienił swój los - jakby nie te wrzaski, to pewnie by nikt uwagi nie zwrócił, że kotu niedobrze... No i aż podziw bierze, że ona tak dobrze reaguje na pozostałe kociaste. W schronie wiała przed innymi kotami - starała się im znikać z oczu... Mazda ją biła przy każdej okazji... Jak dobrze, że to wszystko już za nią.
Dulencja pisze:Ona to rozumie, bo jest strasznie mądrą kotką.
Dulencja pisze:Swoją drogą to Maszeńka to strasznie luksusowa kota![]()
Jak położyłam się na JEJ łożku, 140x200 (!!!!!) to oburzona moim chamstwem (kłaść się na JEJ łóżku!!!!!!!!) wyniosła się na fotel![]()
![]()
![]()
vega36 pisze:Dulencja pisze:Swoją drogą to Maszeńka to strasznie luksusowa kota![]()
Jak położyłam się na JEJ łożku, 140x200 (!!!!!) to oburzona moim chamstwem (kłaść się na JEJ łóżku!!!!!!!!) wyniosła się na fotel![]()
![]()
![]()
No wiesz, Pańcia, jak mogłaś!!!
vega29 pisze:Nie dość, że Bin Laden w pasiastym futrze, to jeszcze udzielna królowa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], sherab i 318 gości