Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:i tak wskoczy jak bedzie chcial a nie bedziecie widziec tego
Tyzma pisze:Hejka
Co do wskakiwania
Otishek nie umie wskakiwać - on się wciągając wdrapuje na szafę. Schodzi bardziej pomysłowo, bo do połowy się ześlizguje i potem skacze. Myślę, że jakbyś nie panikowała, Chesterek też wyrobiłby sobie metodę. U trawki to co innego, ale chesterek jest pełnołapny (sorki bo to tak brzydko brzmi).
Ale, że nie chce mieć porydanego boku szafy podstawiam Otishowi taka poduchę i ma schodki.
Myszy ciekawe, ale może da się je upolować w sklepach zoo. Poszukam. Zawsze to jak trawka powiedziała - nie opłaca się jednej sztuki a kupić 5 jak nie wiadomo czy zechcą to rozrzutność.
charm pisze:To ja dla odmiany będę panikować - a właściwie przypomnę tylko moją historię sprzed kilku miesięcy, operację Guree'ego, który po locie z szafy miał złamaną łapkę (ułamana główka kości udowej........)
Jeśli Chester będzie zdeterminowany, to nie zmusisz... i raczej nie przejdzie opcja, że to tylko azyl Prezeska - chyba, że Prezes go tak "wychowa"... a dla własnego spokoju przestawiłabym coś, żeby miał jak schodzić...
estre pisze:Wie co dobre![]()
![]()
![]()
Prezes i Chester jeszcze księdza nie widzieli nigdy![]()
Dwa lata temu na kolędzie Prezesek był zamknięty w pokoju i go ominęło, ale cały czas śpiewał jakieś pieśni przez drzwi![]()
Teraz nie wiem, spróbuję ich zamknąć, może prześpią, albo nie wiem...
boję się, że mi ich ktoś podepcze
estre pisze:Kolęda minęła spokojnie, na koniec tylko Chester spadł z szafy![]()
![]()
![]()
Drapak przestawiony. Koniec szafowania![]()
![]()
![]()
Nic mu nie ma.
trawa11 pisze:estre pisze:Kolęda minęła spokojnie, na koniec tylko Chester spadł z szafy![]()
![]()
![]()
Drapak przestawiony. Koniec szafowania![]()
![]()
![]()
Nic mu nie ma.
szkoda ,ze na księdza nie spad~ł![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jolabuk5 i 55 gości