DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Sprężamy się!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2010 21:48 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Kochany Grzywko

Duża mówi, że mogę jechać do Ciebie, skoro Ty nie możesz przyjechać do mnie :dance:
Tylko nie rozumiem, czemu mam nie mówić, że nocą łażę Dużej po brzuchu, liżę po twarzy i chwytam za nos zębami, a w dzień lepię się do ludzia jak przylepiec :???:
Przecież wszyscy Duzi to lubią, prawda :?:

Twoja Miranda

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Nie sty 17, 2010 23:02 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Amika6 pisze:Jak była jeszcze taka "smarkata" to do niej lała

:ryk:
No ładnie...
Ktoś tu zdradza takie intymne szczegóły 8)

Theodora pisze:Tylko nie rozumiem, czemu mam nie mówić, że nocą łażę Dużej po brzuchu, liżę po twarzy i chwytam za nos zębami, a w dzień lepię się do ludzia jak przylepiec

To zupełnie tak jak Ja :!:
Przyjeżdżaj, może wreszcie Duża się wyprowadzi i będziemy mieli lokal tylko dla siebie :1luvu: :piwa:
DDGrzywka
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto sty 19, 2010 14:02 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Grzywka, napisz kiedy to będzie, to przyślę Wam jeszcze Wacława - nie jest wybredny i czasami nawet zabawny.
Pudełko z Mietkiem mogę zabrać jak wujek J. się wyprowadzi. :twisted:
Alesz tu sie szykują zmiany i przeprowadzki.
A gdzie zamieszka ciocia Pixie???
Tak pytam tylko, bo jakby Filipkowa się wprowadziła do domu, to jest przecież wolna budka - co to do niej Dyziowa Jusia lała 8)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto sty 19, 2010 14:25 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Anda pisze:A gdzie zamieszka ciocia Pixie???

HA :!:
Na początek trzeba będzie tymczasu jakiegoś poszukać.
Założy się wątek, może ktoś przygarnie.
Kuwetkowa jest i w ogóle...
DDG
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 19, 2010 15:33 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Może do tego czasu zwolni się klatka, w której pomieszkuje Misio :twisted:
W dzień będzie pracowała ze mną (chodzi na 2-óch łapkach, to nikt na nas nie doniesie :lol: ), a nocki spokojnie prześpi w klatce (tam poduszki nikt Jej nie zajmie i kuweta bliziutko 8) )
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto sty 19, 2010 16:33 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Amika, a mnie na tymczas byś nie chciała? Ja to nawet pomruczeć mogę... 8)
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto sty 19, 2010 18:20 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Hop, hop, hop :twisted:
Nie dość, że z własnego lokalu chcą mnie eksmitować, balkonową budkę proponują to jeszcze taki ekstra tymczas próbują mi zbałamucić 8)
NO WAY :!:
Jak Amika będzie mnie odpowiednio dokarmiać (suchego nie lubię) to ja nawet klaskać rzęsami będę.
I niewykluczone, że wystawię brzuszek do głaskania :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 19, 2010 18:28 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

pixie65 pisze:Jak Amika będzie mnie odpowiednio dokarmiać (suchego nie lubię) to ja nawet klaskać rzęsami będę.

A będą foty? :mrgreen: 8)
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Wto sty 19, 2010 18:47 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Agnieszka16 pisze:
pixie65 pisze:Jak Amika będzie mnie odpowiednio dokarmiać (suchego nie lubię) to ja nawet klaskać rzęsami będę.

A będą foty? :mrgreen: 8)

Jasne.
Nawet specjalne podforum dla miłośników groteski i makabry w tym celu utworzymy :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 19, 2010 18:55 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

pixie65 pisze:Nawet specjalne podforum dla miłośników groteski i makabry w tym celu utworzymy :twisted:

Takie prawdziwe, supertajne i rygorystycznie moderowane :?: Tylko dla Wybrańców, tych naznaczonych i namaszczonych (nie chcę nawet mysleć, jak i czym....)
Ojejusiu, ale super :ok: Ja chcę :!: :mrgreen: :mrgreen:

Theodora

Post » Wto sty 19, 2010 19:01 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

8)
Ale najpierw ...ekhem...członkowie zobligowani zostaną do zaprezentowania fot... :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 19, 2010 19:05 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

pixie65 pisze:8)
Ale najpierw ...ekhem...członkowie zobligowani zostaną do zaprezentowania fot... :mrgreen:

Wywalonych brzuszków :?:
To u mnie makabra będzie :strach:

Ale czego się nie robi, by do forum-elity wejść Obrazek

Theodora

Post » Wto sty 19, 2010 19:21 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Theodora pisze:Ale czego się nie robi, by do forum-elity wejść Obrazek

No nie :?:
Dawaj fotę 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 19, 2010 19:44 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

No co Ty.... wąta Ci zamkną, a mnie zbanują za szerzenie wiadomo czego.... Toż to drastyczne zdjęcie będzie 8O Bojam się tak publicznie.
Ściśle tajny wąt na ściśle tajnym podforum to co innego....

Theodora

Post » Wto sty 19, 2010 20:03 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

No OK, OK...
Poczekamy - zbierze się grupa chętnych na groteskę i makabrę i uderzymy do Modów :wink:

A tymczasem - taka scenka.
Na biurku siedzi Kot. RudyMietek.
Siedzi sobie na tym biurku i nie byłoby w tym nic szczególnego, gdyby nie fakt, że on nie siedzi tak sobie zwyczajnie.
Jego siedzenie ma charakter szczególny.
On siedzi odwrócony plecami do Całego Świata.
To nie jest zwyczajne siedzenie dla siedzenia.
To jest manifestacja.
On całym sobą daje do zrozumienia, że jest głęboko urażony.
Zniesmaczony tak, że nawet fuknąć albo pacnąć łapą mu się nie chce.
Tkwi w bezruchu, ostentacyjnie czekając aż usunę to coś z JEGO, JEGO KRZESEŁKA :twisted:
No to poprosiłam Dzidzię, żeby poszła na swój kocyk...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]