Egzotyczna szylkretka Masza już w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 0:28 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

kotek z hodowli,malutki i śliczny...a jak dorośnie ? komuś kto czytał wątek od początku nawet nie przyszłyby do głowy takie bzdury . Panie adrianie czy pan nie pisał w wątku Nikusia jako Aquos? bo sens wypowiedzi i zarzuty jakieś podobne... zero znajomości tematu a najwięcej do powiedzenia :evil:
Obrazek

Andzia12

Od: Czw sty 14, 2010 15:57

Post » Pon sty 18, 2010 9:52 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Cypisku, pochwalisz sie foteczkami Maszy? Glaski dla kici i dla reszty futerek :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 18, 2010 20:38 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Obrazek

Maszeńka zjadła dzisiaj słuszną porcję tuńczyka,w ogóle była dzisiaj bardziej śmielsza.Pobawiła się myszeczką, lubi siedzieć obok mnie.i moją obecność.Już nie reaguje na inne koty,myślę ,że powoli, powoli wtapia się w naszą rodzinę. :) Co do łazienki, bardzo lubi sobie tam zaglądać/nie jest w niej zamykana :wink: /odkręce jej wodę i Maszka ma zabawę,łapie ją łapką.Mam nadzieje,że to nic złego ,że przebywa w umywalce?? :wink: .
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon sty 18, 2010 20:42 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Cieszę się, że Masza tak szybko się aklimatyzuje. BTW, te drapak jest super, marzy mi się kiedyś sprawić taki swoim kotom. On jest stabilny?
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pon sty 18, 2010 21:09 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

:mrgreen: o drapak to już jest drugi ,jeden wielki rozwaliły,są to takie duże do sufitu ,więc ostatnia belka trzyma./w miarę trzyma/Warto zainwestować ,radochy maja koty pełno.Słaby jest ten plusz...no ale cóż ,kupię trzeci :wink:
Obrazek

cypisek

Post » Wto sty 19, 2010 10:52 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

a napiszcie dziewczynki jak zachęcić kota do zabawy na drapaku??? ja zafundowalam mojemu 5cio miesiecznemu kociakowi takie duze cudo, a tu d... :) nie chce drapać... choc do wyboru ma 6 pozycji :D woli "rogi" narożnika... jeszcze troche i dziurska będą... pozdrawiam i ciesze sie ze malunia juz taka zrelaksowana... opłacało sie kciuki trzymac :ok:

nasa

Od: Wto paź 06, 2009 11:34

Post » Wto sty 19, 2010 11:37 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Moje koty też wolały róg narożnika i kupiłam drapak specjalnie przeznaczony do rogów mebli. Taki półokrągły, zasłaniający podrapany róg. I działa, koty teraz jeszcze chętniej drapią ten narożny drapak. :ok:

Masza wygląda na drapaku jakby od zawsze tam się wylegiwała. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 19, 2010 12:00 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Agneska, napisałaś, że 1% podatku to nie wszystko i powinienem dołączyć do grona osób pomagających kotom.
Owszem 1% to nie wszystko, ale uważam, że to też się liczy. U siebie w pracy zachęcam koleżanki i kolegów, żeby też wpłacali na zwierzęta. Dziewczyny, same dobrze wiecie, że tak jak przy zbiórce WOŚP każda złotówka się liczy. Nie możecie patrzeć na mnie z góry tylko dlatego,że nie udzielam się na forum i nie mam w domu 15 kotów. Każdy pomaga jak może i chce. Jeżeli ktoś nie ma czasu, chęci i możliwości by fizycznie opiekować się bezdomnymi i chorymi kotami, to chyba dobrze, że wspomoże finansowo. To tak, jakby ktoś wrzucający do puszki 1 zł. i dostał ochrzan od zbierającego, że ma jeszcze w portfelu 50 zł, a nie wrzucił.

adrian1971

Od: Nie sty 17, 2010 16:03

Post » Wto sty 19, 2010 12:10 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Adrian1971, wszystko się liczy, każda złotówka - nigdzie temu nie zaprzeczam. Każdy pomaga tak jak może i jak zechce.
Nie napisałam, że powinieneś cokolwiek robić, to Twoja decyzja co, jak i kiedy robisz, natomiast liczę, że dzięki Twojej pomocy skorzystają jakieś zwierzaki.
Proszę jedynie o nie stawianie Cypisek i poprzedniej właścicielce Maszy zarzutów nieodpowiedzialności i niedbałości o kota. Każdemu zwierzęciu mogę życzyć tak odpowiedzialnych opiekunów.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 19, 2010 18:54 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

u mnie też drapaczek,owszem kotek sobie siedzi,śpi.No,ale drapie dalej regularnie róg sofy :evil:

persymona

Od: Wto sty 05, 2010 23:11

Post » Wto sty 19, 2010 19:31 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

ha.ha. taka ich chyba lekko przekorna natura :) my inwestujemy w sprzęty, a one swoje... :wink:

nasa

Od: Wto paź 06, 2009 11:34

Post » Wto sty 19, 2010 20:39 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

Dziś bez rewelacji,jakoś sennie,spokojnie. Maszka apetycik ma ,polegiwała sobie dużo. :)
Obrazek

cypisek

Post » Wto sty 19, 2010 21:53 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

nareszcie Masza u siebie :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 19, 2010 22:06 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

cypisek pisze:Dziś bez rewelacji,jakoś sennie,spokojnie. Maszka apetycik ma ,polegiwała sobie dużo. :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro sty 20, 2010 7:09 Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS u Cypisek :-)))))

nasa pisze:a napiszcie dziewczynki jak zachęcić kota do zabawy na drapaku??? ja zafundowalam mojemu 5cio miesiecznemu kociakowi takie duze cudo, a tu d... :) nie chce drapać... choc do wyboru ma 6 pozycji :D woli "rogi" narożnika... jeszcze troche i dziurska będą... pozdrawiam i ciesze sie ze malunia juz taka zrelaksowana... opłacało sie kciuki trzymac :ok:

A ja jeśli chodzi o narożniki.Mam 2 kotuchy.Starsza olewa drapaki i ciągle drapie w kanapy.I nic nie pomaga,nie skutkują żadne sposoby czy felliway.Młodsza (około 4 miesiące)używa drapaka bez nauki drapania.Ot tak samo przyszło i trwa.A jeśli chodzi o Maszę to miała szczęście,że trafiła do Cypisek.Odpuście sobie dziewczyny dyskusję z (brzydkie słowo),bo szkoda czasu na takich co to wszystko mają za złe.Jakieś braki ewidentnie ma chłopina no to dalej popróbować komuś dokopać,a może się uda.Pozdrowienia dla wszystkich. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

[poprzednia][następna]