Gohag, przepraszam że trochę nastrój popsułam. Już się poprawiam
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
psiama pisze:Psotenku sliczny, kto tam Cie teraz głaska ?
Wierzę, że Psocik leży u Bozi na kolankach i mruczy, żeby Go głaskać. A ja tak bardzo chciałabym Go jeszcze móc przytulić ...
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Dzień dobry Kloteczki! Śpicie jeszcze czy już wstałyście?
Witaj Aniu! Znam tego bóla, niestety. Środek nocy, a komórka barabani jak opętana Aż człowek ma ochotę walnąć nią o ścianę A potem sobie przypominam, że przecież trzeba zarobić na żarełko i żwirek dla kotforków koffanych
I znowu zaczął sypać śnieg. Łomatko z córkom, kiedy to się skończy? Ja chcę na rower!
A tak było w tamtym roku (tylko trochę krócej to trwało).
Bry z pracy! Przerwa na szybką kawkę i miau U nas nie pada od kilku dni,mrozik trzyma ,nie pamiętam jak słoneczko wygląda
Koty zadowolone ,siedzą w oknach i ptaki z karmnika straszą Karmnik na balkonie więc mają na razie zakaz balkonikowania. Pozdrawiamy wszystkie Koffane Kotfforki
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Gohag serdecznie gratuluję Pół roku temu w identycznej chwili usłyszałam od syna - dziś idę do Pubu i mogę sobie zamówić i napić się piwa a nie soczek czy wodę mineralną
Czy Wam też miau dziś działa jakby chciało a nie mogło... trudno widocznie to sygnał dla mnie żebym wracała do służbowych obowiazków
Czy znacie może ten wątek viewtopic.php?f=8&t=106273 - właśnie tego dotyczy link w moim podpisie. Nadziejka to córeczka Formici, która leczyła sfinksie Fredzię. Głosuje nas dużo ale jest dość kiepsko
Witajcie Cioteczki! Gosiu, moje futra też reagują żywo na ptaszki za oknem. Wydają wtedy takie śmieszne odgłosy, jakby szczekanie. I tak zabawnie ruszają mordkami
Kussad, dziękuję Do linka zaraz zajrzę i zagłosuję. Miau też mi dzisiaj muli koszmarnie, widać taki czas.
Życzymy spokojnego, nie zbyt pracowitego dnia.
I głaski dla futerek kochanych