Milka z Bolesławca została krakowianką :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 16, 2010 22:50 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

amyszka pisze:Może ktoś będzie chciał zajrzeć bezpośrednio do DT u Legnicy :wink:
viewtopic.php?f=1&t=102912&p=5466425#p5466425

będziemy zaglądać i kciuki trzymać za Milunię :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie sty 17, 2010 2:00 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Mila "sie przełamała",nie uciekła przede mną,za to zaczeła pięknie mruczeć,ocierać się.Było sporo głasków,na poczatek wsuneła mokre.
Nie czuje sie jeszcze wyluzowana,ale i tak szybko nam idzie :lol:
Legnica

Post » Nie sty 17, 2010 8:25 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Jak fajnie! Będę wpadać w odwiedziny.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie sty 17, 2010 10:46 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Legnica pisze:Mila "sie przełamała",nie uciekła przede mną,za to zaczeła pięknie mruczeć,ocierać się.Było sporo głasków,na poczatek wsuneła mokre.

:dance: :dance2: :D
Wiesiu kiedy Ty śpisz ? :roll: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie sty 17, 2010 11:12 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

zajrzałam do legnicy to do ciebie :mrgreen: solidarnie za lubowanie :twisted:
krynia08

Post » Nie sty 17, 2010 12:08 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

:ok:

Katarzyna Grzyb

Od: Czw kwi 09, 2009 18:40

Post » Nie sty 17, 2010 14:09 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

amyszka pisze:
Legnica pisze:Mila "sie przełamała",nie uciekła przede mną,za to zaczeła pięknie mruczeć,ocierać się.Było sporo głasków,na poczatek wsuneła mokre.

:dance: :dance2: :D

W między czasie :lol:
Z Milą jest już całkiem nieźle.Mało je,zaintrygowały ją zapachy i odgłosy zza drzwi.Była w kuwecie.
Legnica

Post » Nie sty 17, 2010 14:40 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Legnica pisze: :dance: :dance2: :D

W między czasie :lol:
Z Milą jest już całkiem nieźle.Mało je,zaintrygowały ją zapachy i odgłosy zza drzwi.Była w kuwecie.

:D :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon sty 18, 2010 10:19 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Milunia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:D
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon sty 18, 2010 10:27 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Milka jest bardzo ładna.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon sty 18, 2010 21:14 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Pozwolę sobie zacytować Legnicę z jej wątku :oops: :P

Legnica pisze:
JoasiaS pisze:Wiesiu, a jak tam Milunia?
Tak sobie nieśmiało pytam :oops:

......
-Mila mruczy
-Mila się łasi
-Mila chce zebym ją głaskała
-Mila wcina za szesciu
-Mila chodzi do kuwetki
Bardzo miła Milka,oswojona,czysta,ma lekką tremę przed tym co za drzwiami,wczoraj kiedy wchodziłam do niej a na progu stał oczywiście wscibski Kuba,Mila z daleka nafuchała na niego co by sobie nie myślał że mu wolno ot tak sobie tam wchodzić.Na razie nie jest zainteresowana zabawą ze mną,woli żebym zajmowała się głaskaniem jej.

:D

Legnica pisze:Jesteśmy po wizycie u weta....
Milka-zdrowa,szwy po sterylce wet znalazł,czyli potwierdza ze kotka jest wysterylizowana.Mam jak najszybciej przestawić ją na karmę dla kastratów,bo się dziewczynce trochę przyrosło wszerz.Pchełek brak,trzeba odrobaczyć.Określona na ok. 2 lata.

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto sty 19, 2010 9:23 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

:D :D :D :D :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro sty 20, 2010 11:25 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Legnica pisze:Milka to anioł nie kotka.
Cichutka,grzeczna,milutka.Nawet odpowiada jej posłanko ,które dla niej przygotowałam i miejsce w którym je położyłam.No ze wszystkiego zadowolona.
Cud miód i orzeszki.Dawno nie miałam tak bezproblemowego kota.
Aż czasem zagladam do niej "nie planowo",bo cichusieńko tam sobie siedzi jakby kota nie było :1luvu:

:1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto sty 26, 2010 11:34 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

Co tam u Miluni? :)
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto sty 26, 2010 16:17 Re: Dolny Śląsk-młoda wysteryliz.kotka -już w DT :)

JoasiaS pisze:Co tam u Miluni? :)

Legnica pisze:No właśnie nic :lol:
Siedzi sobie cichutko w posłanku,ładnie je,pije,kuwetkuje,kiedy podchodze przychodzi na głaski,mruczy,ociera sie.
Ja chyba nie przywykłam do kotów bez problemowych :lol:
Nie mam o czym pisać :lol: Żebym choć fotki mogła wstawiać na forum,to chociaż bym Wam elegancką damę pokazała.
Jedno o czym mogłabym napisać to o tym ze wydaje mi się jakby jej brzuszek nieco zmalał,nie wygląda już jak kotna kotka.Jakiś czas temu skończyła pełną puszkę karmy,muszę tylko pójść do sklepu i poprosić aby mi zważono ilosć karmy w tej puszczce ,wtedy bedę wiedziała ile dama jada.
A poza tym,nuda,nic się nie dzieje,nie mam z nią żadnych problemów :lol: Miłam dzisiaj z Milą pójść do weta,ale nie zdażyłam,dzisiaj jest tylko do 14.Może jutro dam radę.

Kochana koteczka :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]