Opole * Nerkowe koty- [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 23:40 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

JaEwka pisze:
dagmara-olga pisze:Prążek, proszę Cię o informację, czy ta karma byłaby ok dla Nerkowców pod Twoją opieką:
http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... p738154822

:-)

Trafiłam tutaj przypadkiem. I zobaczyłam co to za karma i chciałam powiedzieć, że jej nie polecam. Wilczka miała po niej rozwolnienie i wet jak się dowiedział co jej dajemy to powiedział żeby absolutnie tego nie dawać (jakiś czas wcześniej był u nich dystrybutor tej karmy i się nie zgodzili jej sprzedawać u siebie) Cena jest i może przystępna ale karma nie najlepsza. I chrupki ma strasznie duże... (no chyba, że się coś zmieniło) także nie nadaje się dla kotów bez zębów.
Wiem, że cena przystępna co w takiej sytuacji jest super wyjściem. Zawsze można kupić na spróbowanie i zobaczyć jak koty reagują.
Chciałam tylko dodać swoją opinie, dla wiadomości :wink:

Dagmaro-Olgo, nigdy nie stosowałam tej karmy a czytałam na wątku nerkowców taką samą opinię jaką napisała JaEwka, ja z nią nie miałam żadnego doświadczenia, z tych tańszych stosuję tę
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karmy_s ... ucha/31098
na początku "rzucały" się na nią

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pt sty 15, 2010 23:47 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

violavi pisze:... Z fotkami jest problem, bo prążek nie ma aparatu.

Niestety miałam b. dobry ale został ukradziony, cieszyłam się nim pół roku... wypadki chodzą po ludziach... niestety raz sie wtedy wykosztowałam, teraz nie jestem w stanie... i muszę liczyć na wsparcie,

Prążek

Post » Sob sty 16, 2010 7:35 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

Prążek, violavi, jak tylko dostanę pensję ..... :roll: to moge kupić ten kattovit - proszę o PW z dokładnym adresem wysyłki, jeśli taka pomoc jest ok.

aha...zróbcie moze gdzies na początku watku post z rozliczeniami kasy i pomocy. Dla przejrzystości, żeby było wszystko dla wszystkich jasne.
Piszę to pod wpływem lektury jednego z wątków rozliczeniowych, mocno nerwowa atmosfera, lepiej unikać takiej.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sty 16, 2010 16:40 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

dagmara-olga pisze:Prążek, violavi, jak tylko dostanę pensję ..... :roll: to moge kupić ten kattovit - proszę o PW z dokładnym adresem wysyłki, jeśli taka pomoc jest ok.

aha...zróbcie moze gdzies na początku watku post z rozliczeniami kasy i pomocy. Dla przejrzystości, żeby było wszystko dla wszystkich jasne.
Piszę to pod wpływem lektury jednego z wątków rozliczeniowych, mocno nerwowa atmosfera, lepiej unikać takiej.

Bardzo się przyda Kattovit, dziękuję, podam adres

czytałam ten wątek Viola mi wysłała, dla mnie ta sprawa jest prosta, skoro ktoś ma wątpliwości, że go obdarowany oszukuje z ceną za usługę jaki problem sprawdzić gdziekolwiek, i wtedy zarzucać, że ktoś okłamał, jak to napisałam w wątku tymczasowiczów jak ja mam tyle kotów to mam inne ceny niż człowiek z jednym kotem, czasem nawet za darmo jestem obsłużona, (oczywiście jak moge korzystam z pomocy toz, ale to są usługi podstawowe, bo nie ma kasy i koło zamknięte) ale jak się ma dużo kotów to też więcej pieniędzy idzie i jeżeli sobie nie notujesz to nie dojdzie się później, ja prowadzę zeszyt, w którym zapisuję kto co dostał, jaki tok leczenia

Violu, będę miała prośbę, żebyś zapisała w pierwszym poście, te sumy które juz otrzymałam
40zł od ŁApki
30zł od Dagmary-Olgi

czy wpisywać ipakitinę i paste witaminową od JOANNAM
oraz pół opakowania ipakitiny od Mokkuni?

pytam bo potem jak dojdą i zjedzą to zapomnę :wink:

póki co kasa pójdzie na trochę tańsze puszki od Marcelibu z wątku Pchli Targ

Prążek

Post » Sob sty 16, 2010 17:50 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

to czekam na adres :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob sty 16, 2010 20:20 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

:ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Sob sty 16, 2010 21:56 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

Dziś już nie dam rady nic zrobić na wątku, jutro postaram się uzupełnić posty na pierwszej stronie.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Nie sty 17, 2010 2:18 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

Dobranoc,
jutro powinnam mieć dane do PITa

Prążek

Post » Nie sty 17, 2010 11:52 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o WSPARCIE str. 29 POMÓŻCIE!

:ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Nie sty 17, 2010 17:24 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS lub WSPARCIE - POMÓŻCIE!

Dobry wieczór :)
Kosmetyczne poprawki naniosłam na pierwszej stronie.

violavi

Post » Nie sty 17, 2010 19:26 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS lub WSPARCIE - POMÓŻCIE!

ode mnie w tym tygodniu powinno przyjechać 6 kg karmy suchej.
Kto się dorzuci i pomoże kociakom...?

poczytajcie na pierwszej stronie wątku...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon sty 18, 2010 7:54 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS lub WSPARCIE - POMÓŻCIE!

Ja zastanawiałam się nad wirtualna opieka ale nie dam rady.Dam radę co jakiś czas wspomóc koty(mi najprościej wysłać przelew) ale nie regularnie.Mam nadzieję że taka pomoc też sie przyda :)

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Pon sty 18, 2010 12:57 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS lub WSPARCIE - POMÓŻCIE!

Chore koty potrzebują wsparcia.Kto może pomóc?

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Pon sty 18, 2010 17:22 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS lub WSPARCIE - POMÓŻCIE!

dagmara-olga pisze:ode mnie w tym tygodniu powinno przyjechać 6 kg karmy suchej.
Kto się dorzuci i pomoże kociakom...?

poczytajcie na pierwszej stronie wątku...

:!:

violavi

Post » Pon sty 18, 2010 20:56 Re: Trzy chore koty (pnn) proszą o DS lub WSPARCIE - POMÓŻCIE!

Każda pomoc przyda się,
czasem nie chcę myśleć ile to kosztuje, ale muszę...
żwirek to po prostu przerób...

Prążek

[poprzednia][następna]