trawa11 pisze:kotka doroty pisze:No na czymś zaoszczędzić trzeba,dlaczeg więc nie na kocie
słusznie
Chociaż jedna co się ze mną zgadza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:No na czymś zaoszczędzić trzeba,dlaczeg więc nie na kocie
słusznie
estre pisze:Sama
Smacznego
kotka doroty pisze:estre pisze:Sama
Smacznego
tak ,mogę se ino ślinkę łykać![]()
SUUUUPER ciacho wyszło,ja niestety jestem kompletne beztalencie jeśli chodzi o pieczenie ciasta![]()
W ogóle kuchnia i ja to dwie różne rzeczy,(chociaż ja kucharz z zawodu)nie znoszę gotowania
charm pisze:Daleko może nie mam![]()
ale próbuję schudnąć to, co przybyło przez święta... do spodni się nie mieszczę, więc nim przyjdzie na nie sezon dobrze by było zacząć się mieścić....
Dieta w moim wypadku jest nierealna (lubię jeść) , ale staram się przynajmniej ograniczać słodycze, i chcę ćwiczyć (od przyszłego tygodnia, jak z pracą będzie spokój......)
estre pisze:charm pisze:Daleko może nie mam![]()
ale próbuję schudnąć to, co przybyło przez święta... do spodni się nie mieszczę, więc nim przyjdzie na nie sezon dobrze by było zacząć się mieścić....
Dieta w moim wypadku jest nierealna (lubię jeść) , ale staram się przynajmniej ograniczać słodycze, i chcę ćwiczyć (od przyszłego tygodnia, jak z pracą będzie spokój......)
Nie ćwiczę i jem i żyję![]()
Teraz jak sama piekę to nie jem tyle bo sam zapach mi wystarczy
Tyzma pisze:Witaj zrelaksowana Dorotko - jak zjesz taki kawał ciasta to się bez odwiedzin u tego fajnego kociego doktora nie obędzie. w sumie to same plusy - ciasto smaczne wizyta miła, tylko ból brzucha niekoniecznie
kotka doroty pisze:Tyzma pisze:Witaj zrelaksowana Dorotko - jak zjesz taki kawał ciasta to się bez odwiedzin u tego fajnego kociego doktora nie obędzie. w sumie to same plusy - ciasto smaczne wizyta miła, tylko ból brzucha niekoniecznie
Po takim ciachu ból brzuchano co Ty,mój brzuszek wołałby jeszcze,jeszcze kawałeczek
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 106 gości