Miałka i jej sługa uniżony-Zamykamy:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 18:15 Re: Miałka i jej sługa uniżony-wracam z BIG chrypką cz.III:)

trawa11 pisze:
kotka doroty pisze:No na czymś zaoszczędzić trzeba,dlaczeg więc nie na kocie :twisted:

słusznie :mrgreen:

Chociaż jedna co się ze mną zgadza :piwa:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon sty 18, 2010 18:16 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

Sama :D
Smacznego 8)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon sty 18, 2010 18:23 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

Wrrrrrr :evil:
Zaraz mnie coś trafi,co chwilę mam błąd wczytywania strony :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 18, 2010 18:26 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

estre pisze:Sama :D
Smacznego 8)

tak ,mogę se ino ślinkę łykać :roll:
SUUUUPER ciacho wyszło,ja niestety jestem kompletne beztalencie jeśli chodzi o pieczenie ciasta :roll:
W ogóle kuchnia i ja to dwie różne rzeczy,(chociaż ja kucharz z zawodu)nie znoszę gotowania :?
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 18, 2010 18:39 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

estre pisze:O rany noo :roll:
Przepraszam...

Przyniosłam na przeprosiny ciacho 8)
Obrazek

Jak tak można smaka ludziom robić :evil:
Ja tak lubię słodycze... :cry: a to ciasto tak smakowicie wygląda... :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon sty 18, 2010 18:44 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

kotka doroty pisze:
estre pisze:Sama :D
Smacznego 8)

tak ,mogę se ino ślinkę łykać :roll:
SUUUUPER ciacho wyszło,ja niestety jestem kompletne beztalencie jeśli chodzi o pieczenie ciasta :roll:
W ogóle kuchnia i ja to dwie różne rzeczy,(chociaż ja kucharz z zawodu)nie znoszę gotowania :?

Ja też ;)
Jakbyś o mnie pisała :D

estre

Post » Pon sty 18, 2010 18:44 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

charm pisze:
Przepraszam...

Obrazek

Faktycznie daleko masz na to ciasto :lol:

estre

Post » Pon sty 18, 2010 18:47 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

estre pisze:
charm pisze:
Przepraszam...

Obrazek

Faktycznie daleko masz na to ciasto :lol:

Daleko może nie mam :twisted:
ale próbuję schudnąć to, co przybyło przez święta... do spodni się nie mieszczę, więc nim przyjdzie na nie sezon dobrze by było zacząć się mieścić.... :oops:
Dieta w moim wypadku jest nierealna (lubię jeść :P) , ale staram się przynajmniej ograniczać słodycze, i chcę ćwiczyć (od przyszłego tygodnia, jak z pracą będzie spokój......)

charm

Post » Pon sty 18, 2010 18:49 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 18, 2010 18:51 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

Kociara82 pisze:ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Jakie słodkie :ryk: :ryk: :ryk:
Dziękujemy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 18, 2010 18:52 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

charm pisze:Daleko może nie mam :twisted:
ale próbuję schudnąć to, co przybyło przez święta... do spodni się nie mieszczę, więc nim przyjdzie na nie sezon dobrze by było zacząć się mieścić.... :oops:
Dieta w moim wypadku jest nierealna (lubię jeść :P) , ale staram się przynajmniej ograniczać słodycze, i chcę ćwiczyć (od przyszłego tygodnia, jak z pracą będzie spokój......)

Nie ćwiczę i jem i żyję :lol:
Teraz jak sama piekę to nie jem tyle bo sam zapach mi wystarczy ;)

estre

Post » Pon sty 18, 2010 19:00 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

Witaj zrelaksowana Dorotko - jak zjesz taki kawał ciasta to się bez odwiedzin u tego fajnego kociego doktora nie obędzie. w sumie to same plusy - ciasto smaczne wizyta miła, tylko ból brzucha niekoniecznie :)

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Pon sty 18, 2010 19:01 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

estre pisze:
charm pisze:Daleko może nie mam :twisted:

Nie ćwiczę i jem i żyję :lol:
Teraz jak sama piekę to nie jem tyle bo sam zapach mi wystarczy ;)

Ale ja mam rozregulowaną przemianę materii :oops:
Przez kilka lat tańczyłam (powiedzmy "wyczynowo" - w zespole tańca irlandzkiego..) jadłam po 4-5tyś kcal dziennie... gdy przestałam tańczyć organizm zaczął lekko wariować - raz już coś takiego przerabiałam, gdy miałam pół roku o kulach po operacji kolana - wtedy w pół roku +15kg... teraz nie chcę dopuścić do sytuacji, gdy waga będzie powodowała problemy zdrowotne.... muszę się ruszyć i zacząć ćwiczyć, ale wracajac z pracy o 20 i w takim stanie psychicznym nie jestem w stanie....... ale za tydzień zacznę :P

charm

Post » Pon sty 18, 2010 19:26 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

Tyzma pisze:Witaj zrelaksowana Dorotko - jak zjesz taki kawał ciasta to się bez odwiedzin u tego fajnego kociego doktora nie obędzie. w sumie to same plusy - ciasto smaczne wizyta miła, tylko ból brzucha niekoniecznie :)

Po takim ciachu ból brzucha :roll: no co Ty,mój brzuszek wołałby jeszcze,jeszcze kawałeczek :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 18, 2010 19:31 Re: Miałka i jej sługa uniżony-chrypka i praca suuper cz.III :-)

kotka doroty pisze:
Tyzma pisze:Witaj zrelaksowana Dorotko - jak zjesz taki kawał ciasta to się bez odwiedzin u tego fajnego kociego doktora nie obędzie. w sumie to same plusy - ciasto smaczne wizyta miła, tylko ból brzucha niekoniecznie :)

Po takim ciachu ból brzucha :roll: no co Ty,mój brzuszek wołałby jeszcze,jeszcze kawałeczek :ryk: :ryk: :ryk:

ale ominie cię wizyta u lekarza - musisz to przemyślec :)

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

[poprzednia][następna]