Edek, będzie dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justy21 pisze:
P.S. Bąbelek - cudny kotek, ja go nazwałam Robal ( bo jak przyjechał to był pełen robaków), rozpusciłam tylko wiadomość że taki miły kotek jest do wziecia i ktoś sie znalazł, ostatecznie ma na imię Kacper.
Tweety pisze:jest stały dawca, Pedro, w lecznicy w Myślenicach, co jakiś czas korzystamy z jego pomocy. Przetaczana jest oczywiście na miejscu. U nas musielibyśmy posprawdzać, bo nasi dawcy oddają często krew dla kociaków chorujących na pp więc ogonki są trochę wyeksploatowane
Straszna bida
justy21 pisze:Kochani,
Bardzo Wam dziekuje za tak szybką odpowiedź.
Jutro jestem umówiona z ostatnim znajomym dawcą ( mam nadzieje że jest zgodny), powiem im o gotowości Twoich kotków, bedę wiedziec duzo wiecej rano. Odezwe sie od razu.
Kinya, masz rację że znasz mojego Edzia z Arwetu ( jestem pewna że on żyje dlatego że jest prowadzony przez TAKICH mądrych i oddanych weterynarzy).
P.S. Bąbelek - cudny kotek, ja go nazwałam Robal ( bo jak przyjechał to był pełen robaków), rozpusciłam tylko wiadomość że taki miły kotek jest do wziecia i ktoś sie znalazł, ostatecznie ma na imię Kacper.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości