Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:To był wspaniały kot. Niezwykle piękny i nieprawdopodnobnie mądry. Niejeden człowiek nie ma tak "ludzkiego" spojrzenia", jak miał Baksiu.
kasia86 pisze:Wprost nie do uwierzenia, że już za TM.
kasia86 pisze:Wiesz, myślę, że my wszyscy tutaj bardzo kochamy swoje koty i pogodzić się z ich odejściem jest bardzo trudno. Nie chcę nawet myśleć o tym, bo oczy łzami zachodzą.
mb pisze:kasia86 pisze:Wiesz, myślę, że my wszyscy tutaj bardzo kochamy swoje koty i pogodzić się z ich odejściem jest bardzo trudno. Nie chcę nawet myśleć o tym, bo oczy łzami zachodzą.
Dla mnie moje koty to moja rodzina.
Gdy na nie patrzę, to nie widzę "zwierzątek", ale osoby, które tylko wyglądają trochę inaczej niż jaKażda jest inna, każda ma inny charakter, lubi inne rzeczy, potrafimy się z sobą porozumiewać. Strata którejś z nich jest stratą części mnie samej i części mojego życia.
kasia86 pisze:kinga w. pisze:Co za gnój! Należało mu się - na miejscu rodziców tej dziewczynki skarżyłabym jeszcze o spowodowanie urazu psychicznego co jest formą uszczerbku na zdrowiu. Opinia psychologa itd. Swoją droga po takim czymś to dziecko powinno być pod opieka psychologa i tak.
Ja kiedy byłam też w wieku tej dziewczynki, to widziałam jak sąsiad zabija kotkę.
Może nie powinnam tego opisywać, ale jak ktoś nie chce to nie musi czytać.
Facet wziął kotkę za tylne nóżki i walił z jednej strony ściany o drugą. To było w rogu. Następnie jeszcze kotka żyła, to na moich oczach wziął szpadel i nacisną nim na jej szyjkę. Ona się strasznie wyrywać chciała zapierają się nóżkami i łapkami...![]()
![]()
![]()
Ja szybko poleciałam z krzykiem pod nasze drzwi i ze szlochu padłam. Mama poleciała wpie... facetowi.
Długo gn.j nie cieszył się życiem, bo zachorował i zd...ł.
Od tamtego czasu minęło 40 lat, a ja w dalszym ciągu, mam przed oczami i będę miała do końca moich dni,to wszystko co się wtedy wydarzyło.
Mruczka78 pisze:Dzień dobry![]()
![]()
Poczytałam trochę i ....![]()
![]()
![]()
kciuk pisze:W pracy jestem na dyżurze i udaję, że dostałam kataru.
Przeczytałam o Baksie i powaliła mnie ta wiadomość.![]()
Tydzień temu odszedł Zajonczek
mb pisze:Mruczka78 pisze:Dzień dobry![]()
![]()
Poczytałam trochę i ....![]()
![]()
![]()
Cześć, Mruczko![]()
Miło Cię widzieć![]()
Ja ostatnio całkiem zaniedbałam znajome wątki![]()
![]()
Mruczka78 pisze:Najważniejsze ,że mnie jeszcze pamiętasz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 40 gości