Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Rakea pisze:Femka pisze:a moje na wyciąganiu z ludzi tego, czego nie chcą powiedzieć i na zarządzaniu informacją niejawną
(rekruterem jestem)
podeślę Ci kiedyś na pw kim ja jestem (:mrgreen: )
a za "sprawdzaniem wiarygodności ludzi i ich działań" może się ukrywać pracownik ochrony przedszkola - weryfikuje dowody osobiste z odbieranymi dziećmi![]()
![]()
![]()
![]()
Powiedz, powiedz. Może oficerem ABW, albo CBA, albo może CIA.
Chyba nie FSB albo BND?bo trzeba by zawiadomić stosowne służby
![]()
Wątek już od dłuższego czasu jest kuriozalny, nie lepiej go zamknąć?
Zanim wszyscy wszystkich pozwą do sądu, oskarżą o defraudację oraz agenturalność i molestowanie seksualne zwierząt i nieletnich.
Edit: tak mi się ręce trzęsą ze strachu, że literówki zrobiłam
aga9955 pisze:Femka pisze:to się ją sprawdzianna57 pisze: Ona nie ma poczucia humoru dziś![]()
Musi do roboty idzie
musze no...zeby darczynca byc.
do diaska:(
prosze o sprawdzenie mnie tym bardziej ze prace nocne wykonuje![]()
![]()
nie mam dzis poczucia humoru ,oj nie.
Rakea pisze:Casica, pardonne moi, czytać należy ze zrozumieniem:
nie ma takiego zakresu obowiązków jak mój w firmach które podałaś![]()
![]()
![]()
kya pisze:Bo co poniektorzy na tym forum maja dom pelen bied tymczasowych ,a jeszcze inni karmia kotki zeby przetrwaly zime .I wiesz co? Nie stac ich byc moze na Acane czy Royala . Moze nie maja za duzo pieniedzy bo wydaja je na porzucone,nikomu niepotrzebe koty ,ale maja cos czego Ty facet nie masz ...serca . Wszedles na miau wylacznie po to zeby ( nazwe to po imieniu) zgnoic Bozene . Tak jak wczesniej ktos napisal mozna komus zwrocic uwage ,ze sie nie rozlicza ,ze popelnia bledy ,ze jest chaotyczny etc. ale normalnie to zrobic . Twoja uwaga ,ze Bozena zarabia na tym ,ze jest domem rodzinnym swiadczy o tym ,ze jestes chlopie zwyklym idiota i w ogole nie wiesz juz co piszesz . Nie wiem co Ci Bozena zrobila ,ze tak ziejesz nienawiscia i plujesz jadem ale w tym momencie wystawiasz sobie nienajlepsza opinie . Normalnie ide stad bo mnie zemdlilo
vega36 pisze:vega36 pisze:Wracając do tematu. Mam pytanie:
1. Czy domagające się rozliczenia osoby czują się usatysfakcjonowane?
Jeżeli nie, to
2. Konstruktywne byłoby wypisanie w punktach niezgodności, które należałoby wyjaśnić. Oczywiście chodzi o podanie samych danych, bez komentarzy, które są zbędne w tym wątku.
Jak wyżej - na razie wypowiedziała się tylko jedna osoba.
vega36 pisze:vega36 pisze:vega36 pisze:Wracając do tematu. Mam pytanie:
1. Czy domagające się rozliczenia osoby czują się usatysfakcjonowane?
Jeżeli nie, to
2. Konstruktywne byłoby wypisanie w punktach niezgodności, które należałoby wyjaśnić. Oczywiście chodzi o podanie samych danych, bez komentarzy, które są zbędne w tym wątku.
Jak wyżej - na razie wypowiedziała się tylko jedna osoba.
.
Cajus JB pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Cajus JB pisze:Zostałem zaproszony i jako jedna z osób wsierających Bożenę wypowiadam się. Znam zasady panujące na wątkach i jeśli zbiera się pieniądze to powinna być rozliczna każda złotówka. Skoro koty mają swoje wątki to takie rozliczenia powinny być. Wpłaciłem swoje pieniądze na zwierzęta. Myślę, że udokumentowanie moich wpłat to formalność. Inną sprawa to deklaracja. Wyraziłem chęć pomocy kotom Bożeny w miarę swoich możliwości. Deklaracja stała powinna być zaznaczona na wątku. Więc chyba powinien powstać wspólny wątek kotów. Nie muszę ukrywać swoich wpłat, które wyniosły 600 złotych i moja znajoma wpłaciła podobną sumę 500 złotych. Są to niemałe kwoty. Jeśli są jakieś niejasności to proszę je wyjaśnić.
Przeciez jak chciałam przesłac Tobie rozliczenie to powiedziałes, ze nie chcesz-upubliczniac nie bede nazwisk i kwot...moge Jacek Twoje i kolezanki upublicznic z datami wpływu ina co poszło...
Oczywiście nie prosiłem o rozliczenie i to potwierdzam.
Jednak po tym co zostało mi napisałaś, że nie mam udzielać Tobie więcej pomocy. Proszę o rozliczenie moich wpłat.
Cameo pisze:Nie wystarczy serce, czasami trzeba się wykazać odrobiną rozsądku - jak nie stać mnie na stadko kotów, to ich nie biorę. Prosta sprawa.
Już stąd uciekam, bo zaraz dostanę po głowie
Cajus JB pisze:
Moje wpłaty się zgadzają. [...]
Rozliczenie muszę przyjąć. Cieszę się, że w ogóle powstało. [..]
Tak jestem usatysfakcjonowany [...]
vega36 pisze:Cameo pisze:Nie wystarczy serce, czasami trzeba się wykazać odrobiną rozsądku - jak nie stać mnie na stadko kotów, to ich nie biorę. Prosta sprawa.
Już stąd uciekam, bo zaraz dostanę po głowie
Nie uciekaj, nie uciekaj, bo ja mam pytanie do Ciebie![]()
Czy, Twoim zdaniem, przygarniające pod swój dach różne biedy lub biorące koty z łapanek Domy Tymczasowe nie "wykazują się odrobiną rozsądku"? To nie jest "prosta sprawa". Są przecież osoby, którym serce nie pozwala zostawić kociej biedy samej sobie. Biorą ją, leczą, rozpaczliwie szukając pieniędzy. Ewidentnie nie stać ich na utrzymanie kolejnych kotów, ale pomagają. Pomyśl, ile kotów zawdzięcza życie i własny domek osobom, które (na szczęście) nie podążają Twoim tokiem rozumowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 79 gości