Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 16, 2010 23:45 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kasia, mam nadzieje, ze kicius lepiej sie czuje :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 17, 2010 9:54 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Dziękuję za kciuki ... wyniki krwi troszkę lepsze, chociaż kreatynina nadal dużo za duża (2,6), ale drań nie sika, mimo że nie jest zatkany.. :( Wczoraj na sik polowałam przez cały dzień, raczył oddać dopiero około 2 w nocy... :evil: Dzisiaj jest już bardziej "wyraźny"... łazi za Zuzią i ją molestuje...
W temacie Kropka - tłuką się z piesą ... 8O ...nie bardzo wiem jak to może wyglądać przy takiej różnicy gabarytów, ale podobno szanse są wyrównane... Poza tym Kropek chyba załatwił sobie turbodopalacze ... bo jak inaczej wytłumaczyć, że kurduplowaty kot wyskakuje na około 170 cm w górę... :D
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sty 17, 2010 11:40 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:Dziękuję za kciuki ... wyniki krwi troszkę lepsze, chociaż kreatynina nadal dużo za duża (2,6), ale drań nie sika, mimo że nie jest zatkany.. :( Wczoraj na sik polowałam przez cały dzień, raczył oddać dopiero około 2 w nocy... :evil: Dzisiaj jest już bardziej "wyraźny"... łazi za Zuzią i ją molestuje...
W temacie Kropka - tłuką się z piesą ... 8O ...nie bardzo wiem jak to może wyglądać przy takiej różnicy gabarytów, ale podobno szanse są wyrównane... Poza tym Kropek chyba załatwił sobie turbodopalacze ... bo jak inaczej wytłumaczyć, że kurduplowaty kot wyskakuje na około 170 cm w górę... :D

Kasiu nie zapominaj że on ma ADHD i to w tej najcięższej odmianie - gibutkowej :lol: Gibutek skacze na taką wysokość (teraz nie bo się spasła ;) po sterydach) ale spokojnie takie wysokości osiągała i to bez trudu ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 17, 2010 20:15 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Wiesz - dla mnie to szok, bo z moich byłam dumna, jak im się zaczęło udawać wskoczyć na krzesło i się nie spierniczyć z niego... :mrgreen: Mam takie przyziemne koty....
Ostatnio edytowano Nie sty 17, 2010 21:22 przez katarzyna1207, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sty 17, 2010 20:19 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

hehe,przyziemne koty hehe :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
A Kasiu twój kić ma nerki całe,nic tam się z nimi nie dzieje?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 18, 2010 23:25 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

I dzisiaj jak tam Twoja Słodycz?Kaśś?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 18, 2010 23:29 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kasia, co tam turbodopalacze! Turbodymomen i tak zawstydzilby Kropencjusza :ryk: :ryk: :mrgreen: :mrgreen:

Kociara82

Post » Pon sty 18, 2010 23:49 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kasiu trzymam kciuki za Twojego Kotulca :ok: :ok: :ok:
zmartwiłam się bardzo

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon sty 18, 2010 23:51 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociara82 pisze:Kasia, co tam turbodopalacze! Turbodymomen i tak zawstydzilby Kropencjusza :ryk: :ryk: :mrgreen: :mrgreen:

Że jak? Chyba na odwrót :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon sty 18, 2010 23:53 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Ja myślę że Kropulca nikt nie zagnie :mrgreen:
ni ma mocnych na niego
to mistrzu rozpierduchy :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto sty 19, 2010 16:12 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociama pisze:Ja myślę że Kropulca nikt nie zagnie :mrgreen:
ni ma mocnych na niego
to mistrzu rozpierduchy :ok:

Zgadzam się z Tobą, Turbodymomen to przy nim pikuś ... nawet nie Pan pikuś... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sty 19, 2010 16:20 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

A jak tam Twoje footra?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sty 19, 2010 16:43 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Mam nadzieję, że w niedzielę było przesilenie choroby - leżał jak szmatka, ale od wczoraj jest lepiej, pierwszy raz od 2 tygodni wyszedł mnie przywitać jak wróciłam z pracy. Pozostałe były zdrowe, maluchy są jak szarańcza ...tylko wejdę do pokoju,już mam 3 antenki na sobie .... :mrgreen: i 12 łapek z pazurkami, które czepiają się wszystkiego... wyglądam jak ofiara przemocy domowej ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sty 19, 2010 18:18 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:Mam nadzieję, że w niedzielę było przesilenie choroby - leżał jak szmatka, ale od wczoraj jest lepiej, pierwszy raz od 2 tygodni wyszedł mnie przywitać jak wróciłam z pracy. Pozostałe były zdrowe, maluchy są jak szarańcza ...tylko wejdę do pokoju,już mam 3 antenki na sobie .... :mrgreen: i 12 łapek z pazurkami, które czepiają się wszystkiego... wyglądam jak ofiara przemocy domowej ... :evil:

to musi byc boski widok :ryk:

Kociara82

Post » Wto sty 19, 2010 21:18 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociara82 pisze:
katarzyna1207 pisze:Mam nadzieję, że w niedzielę było przesilenie choroby - leżał jak szmatka, ale od wczoraj jest lepiej, pierwszy raz od 2 tygodni wyszedł mnie przywitać jak wróciłam z pracy. Pozostałe były zdrowe, maluchy są jak szarańcza ...tylko wejdę do pokoju,już mam 3 antenki na sobie .... :mrgreen: i 12 łapek z pazurkami, które czepiają się wszystkiego... wyglądam jak ofiara przemocy domowej ... :evil:

to musi byc boski widok :ryk:

Że co ... że mła ? :ryk: :ryk: ... no jestem "urodziwa inaczej", dobrze że zima i nie widać wszystkich sznytów ... A miszcz demolki prawdopodobnie jednak wyląduje u mnie .... :twisted: Niestety, to nie jest kot dla starszych osób ... Chociaż te groźby rodziców to już kilka razy słyszałam, a potem się wycofywali i jęczeli, że może jednak zostanie, bo taki fajny jest, że może po odjajczeniu się nieco uspokoi... Się nie uspokoił... :mrgreen: Dostał jeszcze dwa miesiące "karencji"....
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]