Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 16, 2010 11:17 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzień doberek mruczki kochane.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 16, 2010 12:10 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Primcia juz pojechała do nowego domku .... ale jak była akcja z jej łapaniem :twisted: Oj nie było to proste , Primcia zwiewała wszędzie to pod wannę , to za wersalkę , to na szafę i gdyby nie Bozena i Ania to ja bym jej sama na pewno nie złapała :twisted: Ale mam nadzieje ze wszytko będzie OK i że sie zaaklimatyzuje się w nowym domku u Ani :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sty 16, 2010 12:57 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Domek dla Kubusia sprawdzi Malinka :lol: Teraz tylko czakam az mi ta Pani poda adres :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 16, 2010 13:05 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Domek dla Kubusia sprawdzi Malinka :lol: Teraz tylko czakam az mi ta Pani poda adres :lol:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob sty 16, 2010 13:11 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

A jeszcze zapomniałam wczoraj napisać ze dzwoniła do mnie Ola że są już pieniążki na sterylki , teraz tylko jeszcze podpisy i za około 2 tyg możemy ciachać :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 16, 2010 15:02 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Primka sobie poradzi, to madra kicia :) Juz ona pancie ustawi i "wytresuje" ;)

Kubus ma szanse na domek?! 8O No, to sa szokujace wiesci, ale swietne :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 16, 2010 15:09 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Przeszło do nas na pocztę (jakoże, że ogłoszenia trzeba aktywować- zawsze ogłoszenia robimy na nasze konto) zapytanie o Kubusia. Pani Patrycja, z Warszawy, dwa czarne koty- to ta sama zaintresowana osoba? O Josia też pytają- odsyłamy albo na stronę tyskich mruczków, albo bezpośrednio do pani Justyny. Może wkońcu sie ktoś odezwie. Byłoby wspaniale, gdyby Kuba znalazł dom, to ogromna szansa dla niego, tym bardziej że to nieufny i czarny kot, a nie wszyscy ludzie lubią czarne. Strasznie cieszymy się z Primy, to taka sama historia jak z Diabełkiem- po iluś tam latach wreszcie się doczekali, wreszcie ktoś ich docenił. No, jeszcze gdyby ktoś tak Felutka zechciał. Czy ta pani, która pyta o Kubusia chce go, bo taki dziki i w ogóle? Bo jeśli tak, to trzeba tak z Felixem spróbwać, może akurat.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob sty 16, 2010 15:14 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Felix byc moze zmieni DT na mniej zakocony i nie zapsiony ;) Ale to jeszcze nic pewnego. Z reszta nic wiecej zdradzic nie moge, bo nie zostalam upowazniona do udzielania tego typu informacji ;)

Kociara82

Post » Sob sty 16, 2010 15:19 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Korciaczki pisze:Przeszło do nas na pocztę (jakoże, że ogłoszenia trzeba aktywować- zawsze ogłoszenia robimy na nasze konto) zapytanie o Kubusia. Pani Patrycja, z Warszawy, dwa czarne koty- to ta sama zaintresowana osoba? O Josia też pytają- odsyłamy albo na stronę tyskich mruczków, albo bezpośrednio do pani Justyny. Może wkońcu sie ktoś odezwie. Byłoby wspaniale, gdyby Kuba znalazł dom, to ogromna szansa dla niego, tym bardziej że to nieufny i czarny kot, a nie wszyscy ludzie lubią czarne. Strasznie cieszymy się z Primy, to taka sama historia jak z Diabełkiem- po iluś tam latach wreszcie się doczekali, wreszcie ktoś ich docenił. No, jeszcze gdyby ktoś tak Felutka zechciał. Czy ta pani, która pyta o Kubusia chce go, bo taki dziki i w ogóle? Bo jeśli tak, to trzeba tak z Felixem spróbwać, może akurat.

Tak , to właśnie Pani Patrycja o Kubusia pytała :lol: Teraz tylko czekam na adres ....
A jak pytają o Josia to Psotka jest do niego podobna .....
A można by tez czarnej Kikuni zrobić ogłoszenie , to ta czarna kilkumiesięczna z urwanym ogonkiem , siedzi razem z Felixem .
Korciaczki jak ja Wam dziękuje za tyle ogłoszeń :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 16, 2010 16:22 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

no to mocy przybywaj, niech zabierają te koty!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob sty 16, 2010 16:43 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Koty Nadia norweska 11 lat i jej córka Celinka 8 lat są stare i trafią do mnie ......
A i pan mnie pytał czy nie mam jakiegoś persa do rozrodu :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 16, 2010 16:53 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Koty Nadia norweska 11 lat i jej córka Celinka 8 lat są stare i trafią do mnie ......

8O 8O zatkalo mnie :roll: :roll: :evil: :evil:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob sty 16, 2010 20:36 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Kika ogłoszana tam gdzie Kubuś + allegro (niestety znów bez szablonu). Potem spróbuje się z Felutkiem...

Nadia i Celinka ogłoszone tam gdzie Kika + allegro

Skasowały się dwa posty 8O
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob sty 16, 2010 21:21 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Primcia juz pojechała do nowego domku .... ale jak była akcja z jej łapaniem :twisted: Oj nie było to proste , Primcia zwiewała wszędzie to pod wannę , to za wersalkę , to na szafę i gdyby nie Bozena i Ania to ja bym jej sama na pewno nie złapała :twisted: Ale mam nadzieje ze wszytko będzie OK i że sie zaaklimatyzuje się w nowym domku u Ani :1luvu:

Fajnie, że już na swoim :)
Justa&Zwierzaki pisze:A jeszcze zapomniałam wczoraj napisać ze dzwoniła do mnie Ola że są już pieniążki na sterylki , teraz tylko jeszcze podpisy i za około 2 tyg możemy ciachać :lol:
To nawet lepiej, że za dwa tygodnie, bo mi się z jednego strasznego tygodnia nagle zrobiły trzy :twisted:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Sob sty 16, 2010 21:39 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Koty Nadia norweska 11 lat i jej córka Celinka 8 lat są stare i trafią do mnie ......

8O 8O zatkalo mnie :roll: :roll: :evil: :evil:

mnie tez :evil: To z jakis powodow za przeproszeniem "pozbywa sie" 2 kotek w tym rasowej, a kocura chce do rozrodu?! Czegos tu nie kumam :evil:

Wystawa bedzie w przyszly weekend znow 2 dniowa. Moze Nadie i Celinke wystawic? Chocby w 1 dzien? Ja bede tylko w niedziele, chyba ze sie uda w sobote wpasc na godzinke najwyzej... Jakby co to biore odpowiedzialnosc za nie na siebie i nie wydam na wystawie, nawet, gdybym miala od razu sprawdzic domek.

Kociara82

[poprzednia][następna]