Moderator: Estraven
Justa&Zwierzaki pisze:Domek dla Kubusia sprawdzi MalinkaTeraz tylko czakam az mi ta Pani poda adres
Korciaczki pisze:Przeszło do nas na pocztę (jakoże, że ogłoszenia trzeba aktywować- zawsze ogłoszenia robimy na nasze konto) zapytanie o Kubusia. Pani Patrycja, z Warszawy, dwa czarne koty- to ta sama zaintresowana osoba? O Josia też pytają- odsyłamy albo na stronę tyskich mruczków, albo bezpośrednio do pani Justyny. Może wkońcu sie ktoś odezwie. Byłoby wspaniale, gdyby Kuba znalazł dom, to ogromna szansa dla niego, tym bardziej że to nieufny i czarny kot, a nie wszyscy ludzie lubią czarne. Strasznie cieszymy się z Primy, to taka sama historia jak z Diabełkiem- po iluś tam latach wreszcie się doczekali, wreszcie ktoś ich docenił. No, jeszcze gdyby ktoś tak Felutka zechciał. Czy ta pani, która pyta o Kubusia chce go, bo taki dziki i w ogóle? Bo jeśli tak, to trzeba tak z Felixem spróbwać, może akurat.
Justa&Zwierzaki pisze:Koty Nadia norweska 11 lat i jej córka Celinka 8 lat są stare i trafią do mnie ......
A i pan mnie pytał czy nie mam jakiegoś persa do rozrodu![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Primcia juz pojechała do nowego domku .... ale jak była akcja z jej łapaniemOj nie było to proste , Primcia zwiewała wszędzie to pod wannę , to za wersalkę , to na szafę i gdyby nie Bozena i Ania to ja bym jej sama na pewno nie złapała
Ale mam nadzieje ze wszytko będzie OK i że sie zaaklimatyzuje się w nowym domku u Ani
To nawet lepiej, że za dwa tygodnie, bo mi się z jednego strasznego tygodnia nagle zrobiły trzyJusta&Zwierzaki pisze:A jeszcze zapomniałam wczoraj napisać ze dzwoniła do mnie Ola że są już pieniążki na sterylki , teraz tylko jeszcze podpisy i za około 2 tyg możemy ciachać
Caragh pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Koty Nadia norweska 11 lat i jej córka Celinka 8 lat są stare i trafią do mnie ......
A i pan mnie pytał czy nie mam jakiegoś persa do rozrodu![]()
![]()
![]()
zatkalo mnie
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 232 gości