A z drugiej strony strasznie zazdroszczę, że jesteście dopiero na początku drogi zakacania

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tiger_ pisze:Witam nowy domek Fumcia na forum i od razu padam do nógDzięki, że podarowaliście siebie i domek temu biedulkowi
![]()
A z drugiej strony strasznie zazdroszczę, że jesteście dopiero na początku drogi zakacania![]()
Asia_Siunia pisze:Torcik na powitanie - Madziu czy czegoś Ci to nie przypomina. Dwa dymniaczki - podobne przywitanka!
Super, ze Fumo czuje sie lepiej no i niecierpliwie czekam na pierwsze relacje Dużych z ich wspólnego życia![]()
Gibutkowa pisze:No ja też ciekawa jestem jak tam kocioSama dopiero wróciłam z Poznania (białasek albinos z cudnymi błękitnymi oczkami i ... urwanym uszkiem i raną na szyi
... pojechał do Mirki na tymczas
![]()
). Ale minie korci żeby zadzwonić ale pewnie jeszcze w trasie to nie będę przeszkadzała
magdaradek pisze:Gibutkowa pisze:No ja też ciekawa jestem jak tam kocioSama dopiero wróciłam z Poznania (białasek albinos z cudnymi błękitnymi oczkami i ... urwanym uszkiem i raną na szyi
... pojechał do Mirki na tymczas
![]()
). Ale minie korci żeby zadzwonić ale pewnie jeszcze w trasie to nie będę przeszkadzała
Myślisz, że jeszcze w trasie?? Mam nadzieję, że jednak już dojechali. Skoro wyjechali przed 14 z Łodzi??
Ale maluch będzie głodny!!!!!!!!!!!!!!!
Gibutkowa pisze::
Asia_Siunia pisze:Gibutkowa pisze::
nieeee no bossskie
chyba zacznę marzyć o niebieskookim kocie...Już nawet mam wizję fiutra
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości