Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Jessi proszę o nr konta, bo będzie zaraz kasa ze skarbonki.
feryenne pisze:Misio zadomowiony
Sprawia wrażenie, że jest mu zupełnie bez różnicy, gdzie się znajduje, wszędzie czuje się dobrze
Zero stresu, miska i kuwetka od razu obczajone. I chwilę po przyniesieniu już walczył z pluszową myszką.
I z Anulką też to całkiem dobrze wygląda - na początku słychać było trochę prychanie i się łapowali, teraz nie ma wprawdzie miłości,ale jest raczej ok. I się ganiają po całym mieszkaniu robiąc hałas jak małe słoniki
Z wyglądu i rozmiaru jest prawie identyczny jak Anulka, więc zazwyczaj musze się sekundkę zastanowić, który to kiciek do mnie podszedł.
Jest straaasznym miziakiem.
Wystarczy podejść, a motorek włączony, jak się pogłaska tylko przez chwilę, to biegnie za człowiekiem i miauczy, dopominając się więcej
Oj ja nie wiem, czy go oddam![]()
Od potencjalnego domku jeszcze nie mam wieści.
Mruczeńka1981 pisze:To proszę tylko o potwierdzenie na wątku KS
dagmara-olga pisze:kultowy i już OSTATNI zestaw szczęścia Kocura Kefira czeka tu:
viewtopic.php?f=20&t=105991
jessi74 pisze:
kotek w trakcie leczenia kataru, dostaje zastrzyki, narośl na nosie to nie krwiak, trzeba pobrać wycinki do badań
nie mamy dla Dzidka dt
nie może zostać u pani Zosi, gdyż ona nie jest w stanie wozić go na leczenie , autobusem, pani Zosia chodzi o kuli.....
jessi74 pisze:
kotek w trakcie leczenia kataru, dostaje zastrzyki, narośl na nosie to nie krwiak, trzeba pobrać wycinki do badań
nie mamy dla Dzidka dt
nie może zostać u pani Zosi, gdyż ona nie jest w stanie wozić go na leczenie , autobusem, pani Zosia chodzi o kuli.....
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:
nie mamy dla Dzidka dt
To pewnie polip, zwykle nie są nowotworowe ale sprawdzić trzeba... A nie zwolniło się miejsce w DT Kociego Życia bo tak cos mi sie o oczy obiło, chyba że znów cos mi się pokręciło![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Nul i 419 gości