Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 08, 2010 10:12 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

z babciami to tak już jest :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt sty 08, 2010 20:10 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Babcia utopiona :twisted: :twisted: :twisted:
Wszystkie są obłędne, miziaste, przytulaste, kochaniutkie i tak szybciutko biegają - słowa Babci :wink:

Ale Babcia najbardziej pokochała pewnego staruszka z posiwiałym pysiaczkiem i plączącymi się łapami - czyli Amika :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon sty 11, 2010 11:38 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:[
Masz rację, jest straszliwie śliczna i piękna, i ja nigdy nie miałam Burasi :wink: :oops: :oops: Ale ja nie mogę mieć więcej kotów, bo muszę myśleć o tych, które mam :roll:

Kiedyś też wierzyłam w swoje racjonalne myślenie :ryk: :ryk: :ryk:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto sty 12, 2010 23:52 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Muszę koniecznie znaleźć chwilkę na wklejenie Czarnej Dziury :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale fotosik mi szwankuje a z maila nie wyślę :evil: :evil: :evil:

Może w weekend :roll: :lol:

Panna miewa się świetnie, szaleje i wariuje. Żre jak mały smok i nigdy miska nie jest wystarczająco pełna :wink: Bo miska Halinki musi być pełna z czubkiem :wink: A Halinka właśnie ten czubek zjada :lol: :lol: :lol:

Dulencja

Post » Wto sty 12, 2010 23:56 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Oooo, właśnie o Was myślałam, że nic nie wiadomo, co się dzieje :roll: Czy Dziura pochłonęła już wszystko, czy co :lol:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro sty 13, 2010 22:51 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Wczoraj miałam info w sprawie mojego Jasiulka.

Ścierwo wie, co oznacza termin "groźby karalne" :evil: :evil: Teraz dla odmiany ma śmiertelnie chore dziecko i jest jedynym żywicielem rodziny :evil: A ja bestią próbującą skazać całkowicie niewinnego człowieka, bo on przecież nie miał już pieniędzy na żywienie Jasia i go tam przywiązał, bo przecież wiedział, że ktoś go znajdzie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szkoda tylko, że jego dziecko (właściwie dzieci) miało i ma się świetnie :evil: :evil: :evil: Widziałam kolesia (nie oparłam się), spokojny koleś z teczusią :evil: :evil: Ciekawe, czy u niego w pracy wiedzą co to za "miesiek" :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Może trza im dać delikatne info :roll: 8) :wink: :twisted:

Dulencja

Post » Czw sty 14, 2010 0:38 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:

:twisted: :twisted: :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 14, 2010 6:14 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Wczoraj miałam info w sprawie mojego Jasiulka.

Ścierwo wie, co oznacza termin "groźby karalne" :evil: :evil: Teraz dla odmiany ma śmiertelnie chore dziecko i jest jedynym żywicielem rodziny :evil: A ja bestią próbującą skazać całkowicie niewinnego człowieka, bo on przecież nie miał już pieniędzy na żywienie Jasia i go tam przywiązał, bo przecież wiedział, że ktoś go znajdzie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szkoda tylko, że jego dziecko (właściwie dzieci) miało i ma się świetnie :evil: :evil: :evil: Widziałam kolesia (nie oparłam się), spokojny koleś z teczusią :evil: :evil: Ciekawe, czy u niego w pracy wiedzą co to za "miesiek" :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Obrzydliwe jest to, że on nawet nie odczuwa żalu, że on nie ma wyrzutów sumienia...że matko....brak mi słów ..on nie zdaje sobie nawet sprawy z tego co on zrobił! Jakby można było mu zaproponować, że jak znów będzie -15 stopni to żeby się rozebrał do gatek i koszulki i aby go w tym śmietniku przywiązać na krótko tak aby mógł tylko kucać i zostawić...może wtedy coś by do niego dotarło??? cieszę się, że tej wstrętnej personie nie odpuszczasz!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw sty 14, 2010 12:11 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

A z drugiej strony - współczuje jego dziecku. Nie chciałabym znać takiego ojca :|
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 14, 2010 21:52 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Nie odpuszczam i nie odpuszczę, bo moim zdaniem to całe zło jest, bo ma "społeczne przyzwolenie" :evil: Wiecie o czym mówię... O hasłach w stylu: to tylko pies/kot...i tak nie mogłem/łam go zabrać, bo.... (i tysiące beznadziejnych, całkowicie wyssanych z palca powodów), i jeszcze inne.. :evil: :evil:

A mnie wkurzają "porządni" obywatele, którzy mają szczęsliwe, porządne rodziny, a cichcem przywiązują psa w śmietniku, skazując na powolna i okrutną śmierć :evil: :evil:

Jasio odszedł przez niego, on się poddał i nie chciał już żyć... Jego "Pan" odszedł, porzucił i małe Jasiowe serduszko rozpadło się z rozpaczy!!!!!!!!!!!!!! A ja przez noc i dzień nie potrafiłam pokazać mu, że ma dla kogo i po co żyć :cry: :cry: :cry: Miałam zbyt mało czasu :cry: :cry:

Dulencja

Post » Czw sty 14, 2010 21:57 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

biamila pisze:
Dulencja pisze:Wczoraj miałam info w sprawie mojego Jasiulka.

Obrzydliwe jest to, że on nawet nie odczuwa żalu, że on nie ma wyrzutów sumienia...że matko....brak mi słów ..on nie zdaje sobie nawet sprawy z tego co on zrobił! Jakby można było mu zaproponować, że jak znów będzie -15 stopni to żeby się rozebrał do gatek i koszulki i aby go w tym śmietniku przywiązać na krótko tak aby mógł tylko kucać i zostawić...

Teraz jest odpowiednia pora i temperatura :twisted: :twisted: :twisted:

Wierz mi, to moje największe pragnienie... Tylko jeszcze knebelek w usta i straż na wejściu do śmietnika :twisted: :twisted: :twisted: Kiedyś już gdzieś napisałam, że patrząc na cierpienie zwierząt zaczynam rozumieć, iż jestem zdolna do rzeczy najgorszych :evil:

Dulencja

Post » Pt sty 15, 2010 23:49 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:
biamila pisze:
Dulencja pisze:Może trza im dać delikatne info :roll: 8) :wink: :twisted:

Obrzydliwe jest to, że on nawet nie odczuwa żalu, że on nie ma wyrzutów sumienia...że matko....brak mi słów ..on nie zdaje sobie nawet sprawy z tego co on zrobił! Jakby można było mu zaproponować, że jak znów będzie -15 stopni to żeby się rozebrał do gatek i koszulki i aby go w tym śmietniku przywiązać na krótko tak aby mógł tylko kucać i zostawić...

Teraz jest odpowiednia pora i temperatura :twisted: :twisted: :twisted:

Wierz mi, to moje największe pragnienie... Tylko jeszcze knebelek w usta i straż na wejściu do śmietnika :twisted: :twisted: :twisted: Kiedyś już gdzieś napisałam, że patrząc na cierpienie zwierząt zaczynam rozumieć, iż jestem zdolna do rzeczy najgorszych :evil:

niegrzeczne dziewczynki - żeby panów w bieliźnie na mrozie wiązać... :ryk: :ryk: :ryk:
uważajcie bo jeszcze mu sie spodoba :twisted: :twisted: :twisted:

i kilka takich fotek podesłać do pracy.. :ryk: :twisted: :ryk: :twisted: :ryk: :twisted:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt sty 15, 2010 23:54 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Rakea, Ty to masz pomysły :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

I jeszcze lateksikowy kombinezonik z maseczką na ekspres :twisted: :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Sob sty 16, 2010 0:07 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Rakea, Ty to masz pomysły :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

I jeszcze lateksikowy kombinezonik z maseczką na ekspres :twisted: :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

acha! a skąd wiedziałaś??????
ja mam pomysły..?!?!?!?!
i że historię z kopciuszkiem to sobie jednak wymyśliłam tak?
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

edt. KONIECZNIE FOTKI!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Sob sty 16, 2010 22:22 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Może trza im dać delikatne info :roll: 8) :wink: :twisted:

Ten motyw baaaardzo mi się podoba :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]